Nagelstudio Amstelveen

Welkom bij Xandéraa nagelstudio Amstelveen

Nagelstudio AmstelveenWelkom bij Nagelstudio Amstelveen Xandéraa Nailcare. Ben jij op zoek naar een nagelstudio in Amstelveen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De specialist van deze salon heeft zich gespecialiseerd in alles op het gebied van nagelverzorging en het geven van een mooie, gezonde uitstraling. Immers zijn je nagels jouw visitekaartje.

Zowel een manicure als een pedicure wordt in deze salon op een vakkundige manier verzorgd. De salon biedt vele diverse mogelijkheden aan omdat iedereen nu eenmaal zo zijn eigen wens en smaak heeft. Alle producten waar mee wordt gewerkt zijn hypoallergeen en dierproefvrij. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Dit betekent niet alleen minder schade aan het milieu maar ook is dit een stuk gezonder voor de styliste en de klant. Vertrouw op de beste verzorging die jouw handen en voeten verdienen!

Diversiteit en kwaliteit is waar wij voor staan

In de nagelstudio te Amstelveen zijn er de volgende mogelijkheden voor de nagels:

  • Bio Sculpture Gel. Dit kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht maar kan ook dienen als nagelverlenging.
  • Nail-art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk uiterlijk geven. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren maar ook aan Japanse nail-art.
  • Gellak. Ook dit kan op de natuurlijke nagel en op verlenging en tips worden aangebracht.

Omdat de producten afweekbaar zijn, scheelt dit een hoop vijlen wanneer het product weer van de nagel moet worden verwijderd. Hiervoor wordt een gel remover gebruikt. Binnen 15 minuten komen de eigen nagels weer tevoorschijn. In de nagelstudio te Amstelveen verzorgt de specialiste niet alleen de nagels maar ook de handen, armen en voeten. Denk aan een massage of een pedicure. Handen en voeten hebben dagelijks een hoop te verduren. Daarom is een goede verzorging erg belangrijk. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.