Vaderdag cadeauset

Het is nog geen moederdag, maar dōTERRA  heeft deze maand een super mooie cadeauset  voor mannen!  Echt een mooi vaderdag cadeau. Deze kit is uniek in Europa en ook maar beperkt verkrijgbaar. Dus ben je op zoek naar een gezond en mooi vaderdag cadeau, neem dan contact met me op.

Heb je de mannen in jouw leven ooit gevraagd hoe hun ideale dag eruit zou zien? Veel mannen zouden zeggen dat dit een dag zou zijn zonder to-do lijstjes, deadlines en gehaast. Zo'n dag zou zijn waar ze quality time kunnen hebben met hun gezin, en vrienden. De dōTERRA Amavi Gift Set is gemaakt om mannen te helpen goed voor zichzelf te zorgen, rust te nemen en het leven te waarderen.
Deze nieuwe kit bestaat uit dōTERRA Amavi Touch, Onyx Balance Zeep, Gezichtslotion, scheerkwast, sisal washand en een meng kom met spatel.
De naam Amavi komt van het Latijnse gezegde "Veni, Vidi, Amavi", wat "Ik kwam, ik zag en ik had lief betekend". Dit gezegde vat het idee samen dat het leven een reis is die je beleeft en dat je geluk in alles kunt vinden.

dōTERRA Amavi Touch

Deze unieke blend is gemaakt van de essentiële oliën Buddhahout, balsemzilversparhout, zwarte peper, Hinoki en Patchouli. Buddhahoutolie wordt op dit moment exclusief in de dōTERRA Amvi mix gebruikt en is dus de enige manier om het unieke aroma van Buddhahout te ervaren. Het aardende aroma van Amavi werkt met de chemie van ieders lichaam, zodat het bij iedereen anders ruikt. Amavi Touch helpt je te kalmeren, verkwikken en opnieuw te focussen. De zwarte peper helpt nervositeit en angstige gevoelens te kalmeren.

Behalve dat het een heerlijke geur is ondersteund deze mix ook je huid.  De Amavi verzacht een geïrriteerde huid en ondersteunt een gezond uitziende huid. De houtoliën helpen de huid te kalmeren en te verzachten, de kruiden helpen om een jonge uitstraling te bevorderen.

dōTERRA Amavi Gezichtslotion

Soms heeft je huid wat meer verzorging nodig na het scheren. De Amvi aftershave lotion is verzachtend en kalmerend voor de huid. Dit product biedt meer dan je verwacht van een aftershave: intense hydratatie en vermindering van vlekjes voor een egale tint. Een extra bonus is dat deze lotion ook een strakker uitziende, jonge huid bevordert. De Amavi helpt vroege tekenen veroudering af te remmen en verminder de verschijning van rimpeltjes. Net als de Touch mix zijn de essentiële Buddahout, Tea Tree, Balsemspar, Pepermunt en Litea Cubeba gebruikt in de gezichtslotion. De crème is licht en niet vet en wordt snel opgenomen door de huid. De lotion is ideaal voor na het scheren, 's ochtends of voor het naar bed gaan.

 

Onyx Balance Zeep

Deze ruwe badzeep ziet eruit alsof het met  hand gemaakt is en bevat de populaire dōTERRA Balance mix. De Onyx Balance zeep is een Afrikaanse zwarte zeep van plantaardige ingrediënten waarin van nature  vitamine E voorkomt. Met de unieke combinatie van sheazaadboter, kokosolie en palmpitolie. Sommige badzepen kunnen de huid uitdrogen. De Onyx Balance zeep zal dankzij de hydraterende ingrediënten jouw hele lichaam verkwikken en verfrissen. Deze zeep is niet alleen geschikt voor onder de douche maar ook voor een perfect scheerresultaat  is het een heerlijke zeep.

 

 

 

Al deze producten zitten in een prachtige verpakking! een ideaal cadeau voor Vaderdag.

 
Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je contact opnemen via info@xanderaa.nl of bel of app; 06 55105608