Nieuwe kleuren Bio Sculpture Gel

Introductie van de nieuwe kleuren Bio Sculpture gel. Hoewel het een uitdagend jaar is voor ons allemaal, hoef je nog niet bij de pakken neer te zitten. Voeg in plaats daarvan wat kleur toe aan je dagelijkse leven en verdrijf de saaiheid. Stel je voor dat je op je favoriete picknickkleed zit op een prachtige plek in de natuur. Het is avond en misschien speelt het maanlicht in de tuin, door harde tinten te dempen en andere te verzachten. Deze delicate, stoffige kleuren, gecreëerd door een vleugje grijs toe te voegen, zijn dit jaar hot (of moeten we zeggen cool?). De nieuwe kleuren van Bio Sculpture , Vintage Poetry, gebruikt deze unieke kleuren om je dag een vleugje romantiek te geven.

Poetic Poise (260)

Deze stoffige rode kleur staat voor een woeste en mysterieuze schoonheid. Het is een warme toon die highlights aan je nageldesigns toevoegt. Hoewel normale retro-rode tinten voor sommige mensen misschien te helder en te hard zijn, is deze ietwat stoffige toon flatterend voor de meeste huidtinten.

Nieuwe kleuren Bio Sculpture

Blue Ballad (263)

Als het op bleke tinten aankomt, is blauw de op een na populairste keuze na roze. De kleur werkt rustgevend ook als je humeurig bent, dit is een geweldige keuze voor zowel warm als koud weer. Deze tint past goed bij Poetic Poise om trendy, edgy nail art te creëren. Of je kunt de blue ballad mixen en matchen met Lyrics of a Lily om een ​​lieve, meisjesachtige look te krijgen.

Lyrics of a Lily (261)

Zoals de naam al zegt, is deze light-as-a-song roze vrouwelijk en elegant. Het doet denken aan de mode in de 19e eeuw, toen romantische details zoals applicaties  en kant werden in de mode waren.

nieuwe kleuren Bio Sculpture

Olive Poem (262)

Deze donkere, geel-groene tint heeft de zachtheid en diepte van echte olijven. Ook al contrasteert groen met magenta op het kleurenwiel, de subtiele kleuren Olive Poem en Lyrics of a Lily werken goed met elkaar samen. Voor degenen die modieus en avontuurlijk zijn, mix en match deze complementaire kleuren.

Sapphire Song (264)

Welke kleur gel of nagellak je ook kiest, je kunt hem opvrolijken met Sapphire Song. Een klein beetje van deze zilveren en blauwe glitter bovenop Blue Ballad is eenvoudig en geweldig. Als je deze zomer een kleurrijke, elegante stijl wilt, probeer dan Lyrics of a Lily als basis en voeg Sapphire Song toe als eye-catcher op een of twee nagels.

vintage poetry

Zoals altijd zijn er bij de nieuwe kleuren Bio Sculpture gel, dezelfde kleuren in nagellak te verkrijgen. Nu ook te koop bij Xandéraa Nailcare in Amstelveen

Hieronder wat nail-art ideeën en een filmpje met de nieuwe kleuren voor extra inspiratie.

nail art

 

 

Maak een afspraak bij Xandéraa Nailcare in Amstelveen, en ervaar zelf wat Bio Sculpture gel doet voor je nagels.