Oktober Pink Ribbon maand

Elk jaar is het in oktober pink ribbon maand. Weer even extra aandacht voor vrouwen met borstkanker en de steun die er nodig is voor onderzoek hiernaar. Wist je dat elk jaar een op de zeven vrouwen borstkanker krijgt?
Dit jaar doet Xandéraa Nailcare mee met een leuke actie; wanneer jij een gel manicure met roze nailart laat doen, gaat het de opbrengst hiervan naar Pink Ribbon. Doe je mee?
Maak jij een statement met pink ribbon nail art op je nagels? We werken met Bio Sculpture Gel, een gel die niet schadelijk is voor je nagels en gezondheid. Je mag deze gel zelfs dragen tijdens de chemo therapie.
Maak snel een afspraak via 06 55105608 of  mail naar info@xanderaa.nl

Nail art

Wanneer je voor nail art kiest kan dat van een simpel steentje of sticker maar je kan ook kiezen voor originele hand geschilderde nail art. Al een aantal jaar volg ik een Japanse nail art cursus waar Japanse nail art leraren hun technieken met ons delen. Vind jij het leuk om eens een mooie nagel met een van deze bijzonder technieken te laten zetten? Of misschien wel alle 10 je nagels. Deze maand gaat hier de opbrengst van naar Pink Ribbon. Een mooie win win situatie. Jij mooie en aparte nagels en Pink Ribbon meer geld voor onderzoek.

pink ribbon

Bio Sculpture Gel en Pink Ribbon

Wist je dat Bio Sculpture Gel verschillende gels heeft die je mag op hebben tijdens de chemotherapy. Je nagels krijgen net als je haar veel te verduren tijdens de chemo. Om ze te beschermen wordt er meestal aangeraden om je nagels te lakken. De gel van Bio Sculpture is klinisch getest en mag je dus ook tijdens de chemo op je nagels. Heb je dubbel op; mooie nagels en bescherming.
Bio Sculpture Gel heeft meer dan 200 kleuren in de collectie waaronder veel tinten roze. Van nude tot felroze! Er zit altijd wel een kleur voor je bij. Maak een afspraak en kom zelf kijken of er wat voor je bij zit. We verkopen ook nagellak als je liever geen gel wilt dragen,

 

aanbieding oktober

 


Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je contact opnemen via info@xanderaa.nl of ble of app; 06 55105608
oktober