Aroma Touch Dagopleiding 12 juli 2018

Hou je van essentiële oliën? Wil je altijd al een makkelijke massage techniek leren die je op je gezin kan toepassen? Heb je een huilbaby, een druk kind, een partner die veel stress heeft of heb je zelf veel stress? Dan is de Aroma Touch dagopleiding echt iets voor jou! De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De AromaTouch techniek van dōTERRA helpt je om je lichaam en geest volledig in ontspanning te brengen. Tevens  geeft het je immuunsysteem een boost en verzacht het pijnlijke spieren en gewrichten.

Wat houd de dagopleiding in?

Richard Westveer van Pure Oliën is een ervaren Aroma Touch trainer die op donderdag 12 juli de training bij Xandéraa Essential Oils in Amstelveen zal geven.
Je werkt tijdens deze dag met de pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit, van dōTERRA.
De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Bij je aanmelding ontvang je alle informatie die je voor deze dag nodig hebt. Je kan je hier aanmelden

aromatouch massage

De kosten van deze dag:

Een dag van jouw kostbare tijd inclusief Opleidingsmateriaal, Handboek, AromaTouch kit met 8 Oliën en Onderwijs in Theorie en Praktijk; € 150,-

Wil jij graag kennismaken en de essentiële oliën van dōTERRA ervaren? Heb je altijd al een mooie, bijzondere en makkelijke massage techniek willen leren dan is dat nu je kans. Meld je aan voor deze aroma touch dagopleiding op 12 juli in Amstelveen.

Voor meer informatie:

bel 06- 37281686

voor aanmelden:

info@pureolien.nl of via de link hierboven.

aroma touch dagopleiding

aroma touch dagopleiding