December Frankincense (wierook) promotie

December is een perfecte maand om te beginnen met het gebruiken van essentiële oliën en de producten van dōTERRA zodat je goed voorbereid de winter in kan gaan.
Koude en droge handen komen weer voorbij in de nagelsalon, maar ook mensen die verkouden zijn, hoesten en grieperig zijn. We zijn dan snel geneigd om medicatie te pakken. Waarom zou je niet eerst je klachten proberen te verhelpen met 100% natuurlijke etherische oliën? En dōTERRA heeft deze maand de December Frankincense promotie waarbij je een gratis Frankincense essentiële olie krijgt bij een bestelling van 200pv!
Maak deze maand een afspraak om bij mij een GRATIS workshop "Het Natuurlijke Medicijnkastje" te volgen

 

 

December Frankincense promotie

Wanneer je in de maand december start met de “Home Essentials Kit” bespaar je niet alleen 25%. Krijg je niet alleen de 10 basis oliën die jouw medicijnkastje kunnen vervangen maar krijg je deze maand ook de Frankincense gratis, een gratis wellness consult om je uitleg te geven hoe je de oliën kunt gebruiken.
toegang tot verschillende kanalen voor gratis coaching en begeleiding

Wil je gebruik maken van deze geweldige actie neem dan contact met me op, ik help je graag verder.

december frankincense promo

Frankincense of Wierook

 

Staat bekend als een zeer geliefde en fijne essentiële olie en heeft opmerkelijke voordelen.
De essentiële olie die de huis kalmeert en laat stralen, werkt voedend en verjongend. Het warme zuiver aroma van de Frankincense olie ontspant en kalmeert. Wil je meer lezen over de Frankincense klik dan hier.

 

Mirre

Mirre is in de geschiedenis altijd gebruikt als parfum, als wierook en om een gevoel van welbevinden te creëren. Ook werd ze gebruikt bij balseming en bij religieuze ceremonies.
Mirre heeft krachtige, reinigende eigenschappen vooral voor de mond en keel. Aangebracht op de huid werkt de essentiële olie verzachtend en stimuleert een gladde, jeugdige teint.

 

Workshop

klachten die voorbij komen zijn; darmproblemen, glutenintolerantie, hoofdpijn, migraine, griep, brandend maagzuur, slapeloosheid, rugklachten, stress, spierpijn, droge huid, misselijkheid, allergieën en nog veel meer.
Wil jij meer weten hoe de oliën jou, je familie, vrienden of collega's kunnen helpen? Kom dan naar een van de workshops in december. Je kan bij de workshop gratis kennis maken met de oliën. Je kan ze ruiken, proeven en opsmeren. Ik vertel je meer over waar de therapeutische, zuivere oliën vandaan komen hoe je ze kan gebruiken en nog veel meer. Meld je van te voren wel even aan!

home essential kit

Data workshops december

maandag 3 december 19:30 uur
woensdag 12 december 19:30 uur
maandag 17 december 19:30 uur
woensdag 19 december 10:30 uur
Als je graag een 1 op 1 afspraak wilt plannen, kan dat ook.


Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je contact opnemen via info@xanderaa.nl of bel of app; 06 55105608