Aanbieding Maart

Misschien heb je erover nagedacht om met dōTERRA aan de slag te gaan en positieve veranderingen in je lifestyle aan te brengen. Of misschien verlang je gewoon naar mensen waar je mee kan samenwerken.
Hoe dan ook, het is nu een goed moment om met de essentiële oliën van dōTERRA te beginnen, ondanks je reserves of angsten.
Ik beloof dat het zo de moeite waard is en ik zal er elke stap in je oliereis zijn om je vragen te beantwoorden en je te vertellen hoe deze oliën je leven op een positieve manier kan veranderen als je ze een kans geeft.

Aanbieding Maart

Een nieuwe maand betekent nieuwe aanbiedingen! Deze maand kun je GRATIS een Deep Blue Rub & een 5ml olie krijgen met de aankoop van een Home Essentials Kit of met de Natural Solutions Kit! Wie houdt er niet van gratis dingen?! Het kopen van een starterskit bespaart je geld en is de beste manier om te kopen, omdat je een nog hogere korting krijgt, en je kortingsaccount gratis is. Met dit kortingsaccount krijg je 25% korting op alles wat je koopt.  Ook krijg je een geweldig exclusief welkomstpakket van mij, onderwijs, mentoring, community en meer!

Liever uitproberen

Misschien weet je welke oliën je wilt proberen en ben je nog niet helemaal klaar om de sprong te wagen met een starterskit, Dan is er nog steeds een manier om jezelf een kortingsaccount te geven en toegang te krijgen tot de scherp geprijsde prijzen. Stuur me een email via info@xanderaa.nl of bel 0655105608 zodat ik je kan helpen om al je opties uit te leggen en je te helpen een account aan te maken.

Waarom lid worden?

Je krijgt;

  • Groothandelsprijzen; 25% korting op alles
  • je eigen persoonlijke ondersteuningspersoon (ik)
  • toegang tot onze privé-educatieve FB-groep die exclusief is voor onze leden
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan het Loyalty Rewards programma waarmee je gratis olie of andere producten krijgt
  • volledige of gedeeltelijke terugbetaalde verzending bij elke bestelling
  • een 1 op 1 lidmaatschapsoverzicht waar ik je kan helpen een plan te maken voor eventuele gezondheidsdoelen die je mogelijk hebt en je te laten zien hoe je lidmaatschap werkt en hoe je het maximaliseert
  • geen verplichting om maandelijks te bestellen, maar je kunt er elk moment mee beginnen als je gebruik wilt maken van de extra voordelen

 

 

 

Workshop

Wil je meer weten en leren over essentiële olie/aromatherapie dan kan je ook naar onze workshops komen.
Klachten die voorbij komen zijn; darmproblemen, glutenintolerantie, hoofdpijn, migraine, griep, brandend maagzuur, slapeloosheid, rugklachten, stress, spierpijn, droge huid, misselijkheid, allergieën en nog veel meer.
Wil jij meer weten hoe de oliën jou, je familie, vrienden of collega's kunnen helpen? Kom dan naar een van de workshops in december. Je kan bij de workshop gratis kennis maken met de oliën. Je kan ze ruiken, proeven en opsmeren. Ik vertel je meer over waar de therapeutische, zuivere oliën vandaan komen hoe je ze kan gebruiken en nog veel meer. Meld je van te voren wel even aan!

home essential kit

Data workshops maart

woensdag 6 maart 19:30 uur
zondag 17 maart 16:00 uur
maandag 25 maart 19:30 uur
woensdag 27 maart 19:30 uur
Als je graag een 1 op 1 afspraak wilt plannen, kan dat ook.


Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je contact opnemen via info@xanderaa.nl of bel of app; 06 55105608