Kookworkshop-Proeverij met olien van dōTERRA

De essentiële oliën van dōTERRA  zijn niet alleen te gebruiken als aromatherapie, massage olie, medicijn of lekkere geur. Je kan deze zuivere oliën ook in de keuken gebruiken.
Veel van de kruiden die je in de keuken gebruikt heeft dōTERRA als essentiële olie. De pure oliën zijn 50-70 keer krachtiger dan verse of gedroogde kruiden en dus heb je er veel minder van nodig.
Tijdens de proeverij koken met oliën van dōTERRA kan je verschillende gerechten proeven.

Lekker en gezond koken met oliën van dōTERRA?

Kom naar Sandra’s glutenvrije, graanvrije, suikervrije paleo-proeverij op maandag 27 augustus, 18.00 uur

Zoek je kookinspiratie en wil je een glutenvrije paleo-maaltijd bereiden? Dan heb je specifieke kruiden nodig. Vaak zijn die seizoensgebonden, dus moeilijk verkrijgbaar. Koriander of pepermunt blijven slechts beperkt houdbaar in de koelkast en de citroenen zijn altijd op als je ze nodig hebt. De essentiële oliën van dōTERRA zijn dan dé oplossing voor een smakelijke, gevarieerde maaltijd.

Tijdens Sandra’s paleoproeverij maak je kennis met de mogelijkheden die de pure oliën van dōTERRA je bieden op culinair gebied. Proef de glutenvrije paleo-sushi, de krachtige bouillon en Sandra’s onvolprezen chocoladetaart. Uiteraard zijn er ook andere gerechten, maar die blijven nog even geheim. Eén ding staat vast: je geniet volop en krijgt de recepten mee naar huis. Ook kun je de oliën van dōTERRA ter plekke bestellen.

Proeverij

Enthousiast? Kom naar de proeverij koken met olien van dōTERRA bij Xandéraa Essential Oils, Van Spaenstraat 10, Amstelveen.
Meld je aan via het contactformulier of 06-55105608.
Kosten: € 30,00

Voor meer workshop data klik hier