Cadeau ideeën voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Gezellig met familie en vrienden aan tafel. En natuurlijk ook weer de tijd om leuke en originele cadeaus aan elkaar te geven. Of je nu Sinterklaas, Kerst, Chanuka of een ander feest viert, bij Xandéraa Nailcare & Essential oils hebben we altijd mooie cadeau ideeën.

dōTERRA heeft elk jaar mooie en originele cadeau setjes te koop. Dit jaar leuke cadeau's voor in de keuken, de badkamer, de woonkamer, slaapkamer en voor mooie wellness cadeau ideeën.
Hieronder een paar van mijn favoriete cadeau ideeën.
Voor meer cadeau inspiratie kan je altijd contact met me opnemen en langs komen. 0655105608

DIY cadeau's !

cadeau tips

Vind je het leuk om je eigen badbruisballen te maken? Met deze siliconen mall, Eucalyptus etherische olie en wat andere ingrediënten maken je in no time je eigen bath bombs. Voor jezelf of om cadeau te geven. 15 ml Eucalyptus en siliconen mall

 

 

 

De populaire etherische oliën pepermunt, kaneel, wild orange en lavendel samen in een cadeau set. Ideaal bij het bakken voor de feestdagen. Bij deze oliën zit ook een set siliconen maatlepels. Ben je op zoek naar recepten met de oliën kom dan naar een kookworkshop bij Xandéraa.
5 ml Peppermint, 5 ml Cinnamon, 5 ml Wild Orange and 5 ml Lavender in a gift box en een set silicone maatlepels.

 

 

 

cadeau ideeën

Voor de hartige gerechten tijdens de feestdagen is er ook mooie olie cadeau set met de smaken oregano, citroen, zwarte peper en dille etherische olie. Bij deze set krijg je een siliconen spatel en lepel erbij.
5 ml Oregano, 5 ml Lemon, 5 ml Black Pepper and 5 ml Dill in a gift box en een silicone spatula and mixing spoon.

 

 

Genoeg drinken is erg belangrijk voor je gezondheid, zeker ook tijdens verkoudheid en het griepseizoen. Voor de afwisseling kan je etherische olie toevoegen aan je water, dat geeft een lekkere twist aan je water en je kan nog eens van smaak veranderen. Om het jezelf nog makkelijker te maken kan je ijsblokjes met essentiële olie maken. Deze set bevat 15ml Lime, 15ml  grapefruit, 15ml tangerine en een silicone mall voor ijsblokjes.

Wellness cadeaus

Deze tijd van het jaar is een tijd van peace, joy and cheer. Nu kan je deze essentiële olien met een verzamel blikje kopen om je in deze sfeer te brengen. De geuren van Holiday Joy, dōTERRA Cheer and dōTERRA Peace zorgen voor een gezellige sfeer en heerlijke winter geur tijdens de herfst en wintermaanden.

 

We hebben nog een leuk verzamel blikje om je favoriete essentiële oliën van dōTERRA in te bewaren. In dit blikje zitten de drie populairste blends; dōTERRA Breathe, dōTERRA Balance en dōTERRA On Guard. Deze zijn onmisbaar tijdens de herfst en wintermaanden! Gebruik ze zelf of geef ze cadeau zodat ook andere de kracht van de essentiële olie leren kennen.
5 ml dōTERRA Breathe, 5 ml Balance and 5 ml dōTERRA On Guard in een verzamel blikje.

cadeau ideeenVerwen jezelf of iemand anders met de natuurlijke CPTG essentiële olie producten. In de Personal Essentials Collection zitten producten die je dagelijks gebruikt. Zoals de Deep Blue Rub, dōTERRA Salon Essentials Shampoo & Conditioner, dōTERRA On Guard Tandpasta en dōTERRA On Guard Foaming Hand Wash met 1 dispenser en een herbruikbare shopping tas.

 

Verder hebben we een leuk set met 3 verschillende smaken lipbalsem, Ideaal om je lippen te beschermen tegen uitdrogen en tegen de kou. Met een speciale verpakking voor de feestdagen.

 

 

 

Voor meer cadeau ideeën neem dan contact op

Wil je meer weten of bestellen neem dan contact met me op; 06 55105608 of via info@xanderaa.nl