Quality Time

Tijd voor jezelf nemen schiet er vaak bij in, met het drukke leven dat we hebben. Toch is het belangrijk om quality time in te plannen. Even een momentje voor jezelf in je drukke dagelijkse leven. Hoe heerlijk is het niet om even uit de drukte van alle dag te zijn en dan jezelf lekker te laten verwennen.
Wanneer je je nagels, handen en voeten laat verzorgen door een professionele nagelstyliste zien niet alleen je handen en voeten er weer mooi uit, maar je voelt jezelf ook gelijk een stuk beter. Meestal kan je ook je verhaal even kwijt zodat je met minder stress de deur uit gaat en je vrolijk en opgeladen weer naar je werk en gezin kan gaan.

Zomer

Met het mooie weer loop je veel op blote voeten, slippers en open schoenen. Veel vrouwen hebben last van gebarsten hielen en eelt en vinden het niet fijn om dan open schoenen aan te trekken. Zeker niet naar je werk. Gelukkig kan je bij Xandéraa Nailcare terecht voor een verzorgende spa pedicure.

quality time

Je voeten worden verwend met een heerlijke citrus scrub van dōTERRA, een voetenbad, een speciale mix tegen eelt en droge hielen en daarna worden je nagels gevijld.

Je kan kiezen uit meer dan 80 kleuren gel  van Bio Sculpture zodat je nagels 6-8 weken er prachtig uitzien. Daarna kan je kiezen uit een voetmassage of een ontgiftend voetmasker met het moddermasker van dōTERRA. Dit natuurlijke moddermasker bevat behalve kleiaarde en shea boter, essentiële olie van jeneverbes, grapefruit en mirre. Je huid wordt gereinigd, gevoed en weer heerlijk zacht.

quality time

 

Nadat je een heerlijk verzorgende spa pedicure bij Xandéraa Nailcare hebt gekregen met de producten van Bio Sculpture Gel en dōTERRA  is dit  een fijn recept voor thuisgebruik.  Ik vertel je  tijdens de behandeling  meer over deze  verzorgende thuis blend die je 2x per dag snel en simpel aanbrengt;

droge huid

 

Maak een afspraak voor een spa pedicure of voor gel nagels. gellak en manicure via het contact formulier of 0655105608

We werken alleen met  de gels  en nagellak van Bio Sculpture  en de etherische oliën van dōTERRA. Alle onze tips gelden dan ook alleen voor deze merken.

 

bio sculpture gel