BOGO dag 5

BOGO dag 5, de laatste BOGO dag al weer!  Koop een Serenity en krijg de Balance er GRATIS bij.
De Serenity en Balance van dōTERRA zijn beide oliemixen die rustgevend zijn maar heel verschillend werken. Heerlijk voor in de diffuser, in bad of in een voetenbad maar ook heerlijk als parfum.
Het zijn allebei oliën die rustgevend zijn, ze brengen harmonie in lichaam en geest en brengen je emoties in balans. Wie wil dat nou niet!

Serenity

Serenity heeft een kalmerende en rustgevende geur. Deze uitgebalanceerde rustgevende mix van essentiële oliën kan je direct helpen om je rustiger te voelen. De combinatie van de oliën in de mix in een diffuser zorgen ervoor dat je minder gestrest voelt, kalmeren je emoties en helpen je te slapen.

De mix bestaat uit lavendel, ho-wood, cederhout, ylang ylang, marjolein, roomse kamille, vanilleboonextract, vetiver, hawaiaans sandelhout
Doe gedurende de dag één of twee druppels in je hand maak een kommetje van je handen hou je handen voor je neus en haal een paar keer diep adem om de stress van de dag te verminderen.
Gebruik de Serenity als parfum
Doe de olie ’s-avonds en ‘s-nachts en de diffuser
Serenity is ook heerlijk in diffuser als je kinderen onrustig zijn

De olie zet je in;
voor een betere nachtrust, zowel inslapen als doorslapen
tegen tandenknarsen
bij spanning
om gevoelens van angst te verminderen
tegen slapeloosheid,
bij ADD/ADHD
Als je heel onrustig in je hoofd bent

Balance

Heb je meer BALANCE nodig in je leven? Ik vind het heerlijk om deze unieke mix van essentiële olie te gebruiken. De Balance geeft je een rustig gevoel en tegelijkertijd brengt de olie meer harmonie in mijn lichaam en geest en zorgt ook voor meer balans van mijn emoties. het warme bosachtige aroma van de Balance zorgt voor een rustig en kalmerend gevoel en verminderd stress.
De mix bestaat uit Den, Ho wood, Frankincense, Blue Tansy en Blue Chamomile
Het is een geur die rust en ontspanning geeft.
De den, een van de oliën in Balance, werd door de indianen voor hun gezondheid en spirituele doeleinden gebruikt. Vandaag de dag wordt de den nog steeds gebruikt om je lichaam en geest tot rust te brengen.
Ho Wood Blue Tansy, en Blue Chamomile zorgen voor rust, terwijl Frankincense je helpt te gronden en je emoties tot rust kan brengen.
Doe de Balance in de diffuser voor de rust in je hectische leven.
Doe een of twee druppels on je polsen of in je nek als je gespannen bent
Balance helpt je te gronden aan het begin en einde van de dag
Helpt je om in het hier en nu te blijven
Om gevoelens van angst en depressie te verminderen.
Combineer beide oliën in een roller en vul af met gefractioneerde kokosolie. Rol in je nek en over de je ruggengraat en relax

bogo dag 5

Deze BOGO geldt alleen voor vandaag én OP=OP

Wil je gebruik maken van deze bogo dag 5 actie neem dan contact met me op; 06 55105608 of via info@xanderaa.nl
doterra bogo week