Bio Sculpture Gel herfst/winter kleuren

De herfst is begonnen. Bio Sculpture Gel heeft de herfst/winter kleuren voor dit jaar weer uitgebracht. Deze collectie heet de "Mad Collection" en past perfect in het mode beeld. Prachtige nude kleuren, een warme donkere rood en natuurlijk ontbreken de glitters dit jaar ook niet.
Houd jij ook er ook van dat je nagels bij je kleding passen? Bio Sculpture Gel heeft meer dan 200 kleuren in de gel. Daar zit vast iets voor jou bij. Maak een afspraak om vrijblijvend langs te komen en te kijken naar alle kleuren uit de collectie.

 

 

herfst/winter kleuren

Maar Bio Sculpture Gel heeft meer

De kleuren gels van Bio Sculpture bestaan al sinds 1988. Bij de kleuren gels zijn altijd bijpassende nagel laken zodat je thuis je nagels bij kan werken als dat nodig is. Bij uitgroei als je geen tijd hebt om langs te komen voor een nieuwe behandeling of voor als je op vakantie gaat.

De nieuwe lijn van Bio Sculpture heet EVO2 en is gel in een flesje.
Ook hier zijn weer prachtige kleuren in. De herfst/winter kleuren van de EVO2 collectie heet de "Iron Ladies". Dit zijn magneet kleuren en geven het "cat eye" effect.

herfst/winter kleuren

 

 

Wist je al dat Bio Sculpture Gel het gezonder alternatief in de nagelverzorging is?

Bio Sculpture Gel is klinisch getest, is vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest. De gel heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat.

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 06 55105608