Herfst/winter kleuren 2019/20

Bio Sculpture Gel is heeft weer 5 prachtige herfst/winter kleuren uitgebracht. Mooie, warme kleuren voor de winterse dagen die komen gaan. De collectie is gebaseerd, zoals de naam al aangeeft, op kleuren uit Rome. Een prachtige graniet, kiezel, marmer, agaat en diep donker paars  Deze kleuren zijn nu verkrijgbaar bij Xandéraa Nailcare. Elke kleurengel heeft een bijpassende nagellak. Leuk om cadeau te geven!

De herfst/winter collectie van Bio Sculpture Gel heet:  Nights in ROME

 

kleur 251 Angelic Statue is afgeleid van het witte marmer  van de enorme engelen op de brug over de rivier  waarover je naar de stad kan lopen.

herfst/winter kleuren

 

252 Starlit Cobblestone, Het typische zwart van de kinderhoofdjes met een gouden glinstering erin.

 

nights in rome

 

253 Antique Granite De kleur van een granieten muur uit vroegere tijden

herfst/winter kleuren

 

254 Mauve Regalia doet je denken aan de traditionele kleding die bij speciale gelegenheden en ceremonies werden gedragen.

 

255 Knight's Armour een donkere kleur die doet denken aan de zwaar bewapende ridders die het colosseum bewaakte

 

 

 

 

BioSculpture HET gezonder alternatief in de nagelverzorging

Met Bio Sculpture gel, het merk waar bij Xandéraa Nailcare wordt gewerkt, kan je de natuurlijke nagels verlengen en repareren. Ook als je een teennagel hebt die beschadigd is kan die met zijde en Bio Sculpture gel mooi gemaakt worden.  De gel verstevigd de natuurlijke nagel en heeft verzorgende producten in zich, zodat je eigen nagel niet beschadigd. Bio Sculpture gel is klinisch getest, is dierproefvrij, vegan, glutenvrij en bevat GEEN schadelijke stoffen. Vandaar dat Bio Sculpture Gel ook het gezonder alternatief in de nagelverzorging word genoemd.

 

Het verschil tussen gel en gellak

Veel mensen weten het verschil niet tussen gel en gel lak. terwijl er wel degelijk een groot verschil is. Gewone gel is niet afweekbaar. Bij Xandéraa Nailcare werken we met Bio Sculpture Gel; deze gel is wel afweekbaar en zoals hierboven beschreven verzorgd Bio gel ook je nagels. Bio gel blijft 3-5 weken mooi goed op je nagels zitten. Voor de uitgroei hebben we bijpassende nagellak, zodat je nog langer plezier van je nagels kunt hebben.

Gellak is een nagellak die lang blijft zitten, meestal 2 tot 3 weken. De gellak is, net als Bio Sculpture gel, makkelijk af te weken.

Het gezonder alternatief in de nagelverzorging!

Nu je weet dat Bio Sculpture Gel het gezonder alternatief in de nagelverzorging is zou je het dan niet zelf willen proberen? Zeker met deze prachtige herfst winter kleuren  op je nagels komen je handen en nagels mooi tot hun recht.

Bio Sculpture Gel is klinisch getest, is vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest. De gel heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat en de onderstaande toxische stoffen zal je niet in de gel en nagellak van Bio Sculpture vinden. Verder is de gel voor 99% allergie vrij en glutenvrij!

toxic free

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen via 06 55105608