zomer aanbieding voor gelnagels

De zomer is vroeg begonnen dit jaar. Dat vieren we bij Xandéraa Nailcare met een mooie zomer aanbieding  voor gelnagels.

Het liefst loop ik de hele dag op blote voeten, zeker met mooi weer. Buiten natuurlijk met slippers of mooie open schoenen, maar dan wel graag met goed verzorgde voeten en mooie teennagels.
Daarom hebben we bij Xandéraa Nailcare nu een leuke pakketprijs voor een gel manicure en pedicure van €80 VOOR €65.

Dus wil jij deze zomer met mooie hand- en teennagels lopen, maak dan gebruik van deze aanbieding.

Wat houdt deze aanbieding precies in?

Je nagels worden in vorm gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en je krijgt een gel kleur naar keuze. Je hebt de keuze uit meer dan 70 kleuren gel. En dan heb ik het hier dus NIET over gel lak.
De aanbieding is zonder verlenging voor de handen en zonder voetenbad, scrub en voetmassage
Wil jij ook graag mooi verzorgde handen en voeten? Maak dan snel een afspraak via 06-55105608 of via contact

Het verschil tussen gel en gellak

Veel mensen weten het verschil niet tussen gel en gel lak. terwijl er wel degelijk een groot verschil is. Met Bio Sculpture gel, het merk waar bij Xandéraa Nailcare wordt gewerkt, kan je de natuurlijke nagels verlengen en repareren. Ook als je een teennagel hebt die beschadigd is kan die met zijde en Bio Sculpture gel mooi gemaakt worden.  De gel verstevigd de natuurlijke nagel en heeft verzorgende producten in zich, zodat je eigen nagel niet beschadigd. Bio Sculpture gel is klinisch getest, is dierproefvrij, vegan en bevat GEEN schadelijke stoffen. Vandaar dat Bio Sculpture Gel ook het gezonder alternatief in de nagelverzorging word genoemd.

Gellak is een nagellak die lang blijft zitten, meestal 2 tot 3 weken. De gellak is, net als Bio Sculpture gel, makkelijk af te weken.

lente-zomer

 

Het gezonder alternatief in de nagelverzorging!

Nu je weet dat Bio Sculpture Gel het gezonder alternatief in de nagelverzorging is zou je het dan niet zelf willen proberen?

Bio Sculpture Gel is klinisch getest, is vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest. De gel heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat en de onderstaande toxische stoffen zal je niet in de gel en nagellak van Bio Sculpture vinden.

toxic free

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen via 06 55105608