De Home Essentials Kit in de spotlight

dōTERRA  heeft deze maand een mooie promotie aanbieding bij de Home Essentials Kit. Dit is overigens de beste kit om te starten en ook het meest voordeligst. Met deze kit heb je alles om goed te starten qua essentiële oliën en incl. een diffuser (kit kost 272,00).

Wat is een diffuser? Een aroma diffuser heeft een bakje waar je water in kunt doen, met een paar druppels etherische olie. Als je het apparaatje vervolgens aanzet, wordt het water door middel van snelle trillingen omgezet in nevel, die – samen met de geur – door de ruimte wordt verspreid. Door deze werking blijven de moleculen van de etherische olie intact.

Ik zal de Home Essential kit per olie met een paar woorden wat korte info geven, zodat je nog een beter beeld hebt bij deze kit.

Frankincense

Gezonde cellen, support voor je lichaam, fijn om in te zetten als je hoog in je energie zit, fijn in dagcrème, helpt bij emoties (als je een brok in de keel hebt omdat je emoties hoog oplopen smeer dan op die plek, onder je voeten of onderbuik). Als je niet weet welke olie je kan gebruiken, pak dan de Frankincense

 

On Guard

Kruidige olie, onder voeten met koude dagen, immuun support, lichaam verwarmend, heerlijk in diffuser met een citrus olie, energetisch en fysiek beschermend, deze olie kun je gebruiken als je je grenzen wilt aangeven (1 druppel in je hand, wrijven en om je energieveld verspreiden), energie, verkwikkend, lekker in chai tea of andere warme dranken.

 

Peppermint

Geeft energie, fijn bij tentamens of veel werk, focus en concentratie, lekker in smoothies of dessert, gebruik bij je tandpasta voor een frissere adem, verkoelend, vermindert hoofdpijn, jeuk.

 

Air

Bevordert vrijer en makkelijker ademen, kalmeert de zintuigen, heerlijk in de diffuser voor het slapen samen met de lavendel en wild orange.

 

Deep blue

Vermindert spanning in je lichaam na een dag hard werken, lang achter de pc of na sportinspanning, verkoelend en verzachtend. Bij hardlopen en intensief sporten ervoor en erna de benen insmeren. Dit om spanning te voorkomen.

 

Lavendel

Onze duizendpoot omdat ze voor zoveel in te zetten is , oneffenheden in gezicht, gladdere huid, ontspannend, rustiger slapen.

 

Tea tree

Fijn in gezichtscrème, onzuivere huid, massages, immuun support, luchtzuiverend bij onaangename geuren, badkamerspray, huidverjongend, puberhuid, reinigend en neutraliserend, massages.

 

Oregano

Een heerlijk keukenkruid, bij een dag zwaar werken masseren maar wel goed verdunnen aangezien dit een hete olie is maar is dan wel heel fijn als ondersteuning voor de spieren en gewrichten (aanbrengen op rug)

 

Zengest

Goed voor je stoelgang, buikpijn, zenuwen, emotioneel (helpt bij het verteren en verwerken van emoties), wagenziekte.

 

Lemon

Een goede detox, reinigend, heerlijk in desserts en andere gerechten, in water bij ontbijt voor het eten helpt afvoeren afvalstoffen na een nacht slapen, na sporten in glas water, positieve stemming

 

Petal Diffuser

Ultra fijne vernevelaar, bereik van 30m², elke dag water verversen, 1 keer per maand schoonmaken om zo lang mogelijk plezier te hebben van je diffuser, 2 jaar garantie, nachtlamp aan/uit functie, duur 2/6/12 uur (bij 12 uur gaat de diffuser aan en uit met tussenpozen, ideaal voor de nacht)

 

Als je in de maand maart de home essential kit aanschaft krijg je er 2 oliën gratis bij: Adaptiv (kalmerende blend 15 ml) en de Copaiba (15 ml).

 

Copaiba

Emotioneel contact met verleden, zorgt voor ruimte en vergeving te maken, goed uitziende huid, makkelijker bewegen (elke dag druppel onder de tong), helpt bij een betere nachtrust.

Een video over de Copaiba

aanbieding

Adaptiv

Combinatie van lavendel, magnolia en neroli voor een kalmerend effect, emotionele olie die op zenuwsysteem werkt, samen met wild orange en groene munt geeft meer energie en werkt verkwikkend, samen met rozemarijn verzacht en verhoogt gevoelens, de Adapativ is onze kalmerende blend heel fijn voor oplopende emoties, spanningen, kalmerend

Een video over de Adaptiv

aanbieding

LRP Boost Aanbieding

Start je in de maand maart met deze kit en doe je in de maand april een LRP bestelling (dat is een maandelijks terugkerende bestelling) dan start je niet met 10% extra korting maar meteen met 20% (daar doe je normaal een paar maanden over)

Ik hoop dat je zo nog iets meer weet over de oliën die in de starterskit zitten, dit zijn de 10 basis oliën, de 2 gratis oliën zijn echt een mooie aanvulling op deze starters set.

Wil je graag meer informatie, een gesprek met mij persoonlijk bij jou of mij thuis voor meer uitleg, stuur me een berichtje en we plannen iets in. Heb je al een gesprek met mij gehad en wil je starten stuur me een whatsapp bericht of bel me, dan maak ik het in orde voor je.