herfst winter kleuren 2018 Bio Sculpture

De nieuwe herfst winter kleuren 2018 zijn weer binnen!
Bio Sculpture Gel heeft de nieuwe collectie "more than a feeling" uitgebracht. Prachtige kleuren met een blauwige ondertoon.
De Serenity is een koele grijze kleur met een roze ondertoon en een goudroze glans.
De Passion is een donkere pruimkleur, sensueel en sterk. Een prachtige kleur op zowel  korte als lange nagels
De Flirty is een Ultraviolet met glitter voor een extra sprankelende touch
De Elegance is een diep blauwe kleur met een luxe uitstraling en past bij elke outfit
De Love is een onschuldige licht verzadigde pastel roze die vrouwelijkheid uitstraalt.
Bij alle gel kleuren hebben we een bijpassende kleur nagellak!

Bio Gel HET gezonder alternatief in de nagelverzorging

Met Bio Sculpture gel, het merk waar bij Xandéraa Nailcare wordt gewerkt, kan je de natuurlijke nagels verlengen en repareren. Ook als je een teennagel hebt die beschadigd is kan die met zijde en Bio Sculpture gel mooi gemaakt worden.  De gel verstevigd de natuurlijke nagel en heeft verzorgende producten in zich, zodat je eigen nagel niet beschadigd. Bio Sculpture gel is klinisch getest, is dierproefvrij, vegan, glutenvrij en bevat GEEN schadelijke stoffen. Vandaar dat Bio Sculpture Gel ook het gezonder alternatief in de nagelverzorging word genoemd.

herfst winter kleuren 2018

Het verschil tussen gel en gellak

Veel mensen weten het verschil niet tussen gel en gel lak. terwijl er wel degelijk een groot verschil is. Gewone gel is niet afweekbaar. Bij Xandéraa Nailcare werken we met Bio Sculpture Gel; deze gel is wel afweekbaar en zoals hierboven beschreven verzorgd Bio gel ook je nagels. Bio gel blijft 3-5 weken mooi goed op je nagels zitten. Voor de uitgroei hebben we bijpassende nagellak, zodat je nog langer plezier van je nagels kunt hebben.

Gellak is een nagellak die lang blijft zitten, meestal 2 tot 3 weken. De gellak is, net als Bio Sculpture gel, makkelijk af te weken.

 

Het gezonder alternatief in de nagelverzorging!

Nu je weet dat Bio Sculpture Gel het gezonder alternatief in de nagelverzorging is zou je het dan niet zelf willen proberen? Zeker met deze prachtige herfst winter kleuren 2018 op je nagels komen je handen en nagels mooi tot hun recht.

Bio Sculpture Gel is klinisch getest, is vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest. De gel heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat en de onderstaande toxische stoffen zal je niet in de gel en nagellak van Bio Sculpture vinden. Verder is de gel voor 99% allergie vrij en glutenvrij!

toxic free

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen via 06 55105608