Nagelsalons weer open!

Vandaag mogen de nagelsalons weer open...

Je nagelstyliste staat weer te trappelen om te beginnen en jouw als klant te helpen. Dat weet ik uit alle reacties die ik heb gehoord en gelezen... ze zijn bijna niet te houden.

Je nagelstyliste heeft hard gewerkt aan haar salon, geschrobd en geboend, er zijn aanpassingen gedaan en er zullen striktere regels zijn dan je waarschijnlijk gewend bent. Maar die regels zijn er niet voor niets... dit gaat om ieders veiligheid.

Die van jou en die van haar (en jullie gezinnen)

Dus ook al lijken de regels wat overdreven.. dat zijn ze niet.

Je nagelstyliste vertelt je precies wat je moet doen ... heb alsjeblieft respect voor haar regels. Deze zijn heel secuur opgesteld.

Wanneer je ergens last van hebt, ook al is het nog zo matig..
hoofdpijn, verkouden, koorts...  zeg je afspraak alsjeblieft af.

Normaal zou je iets zeggen van "niet zo aanstellen, gaan met die banaan", of je vind het vervelend om je afspraak te verzetten, want je houdt je graag aan je afspraken die je hebt gemaakt...

Begrijpelijk en daar hebben we respect voor, maar in deze situatie geldt "beter achteraf voor niets afgezegd dan achteraf spijt"

Je nagelstyliste houdt zich aan de regels van het RIVM en het protocol wat is opgesteld door de nagelsector.

Dit gezegd hebbende wens ik je weer een gezellige en ontspannende tijd toe met je favoriete nagelstyliste. Ben jij ook blij dat de nagelsalons weer open zijn?

Zoek een leuke, vrolijke kleur uit en geniet weer van mooi verzorgde handen/ voeten en nagels ....

Bio Sculpture Gel is het gezonder alternatief in de nagelverzorging. Zeker in deze tijd waar je meer op je gezondheid let kies je voor een goed product.
Maak een afspraak en ervaar het verschil

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen via 06 55105608