Aroma Touch behandeling

Is het niet heerlijk om jezelf een uur lang volledig te kunnen ontspannen? Een uur lang een zachte, ritmische massage van je rug, hoofd en voeten te ontvangen, waarbij gebruik wordt gemaakt van helende essentiële oliën?

Dat is wat je kan verwachten van een Aroma Touch behandeling!

 

 

Aanraking is zo belangrijk voor elk mens.

De tastzin is het eerste zintuig dat we ontwikkelen en waarschijnlijk het laatste, dat we verliezen. Een massage verlaagt stresshormonen en verhoogt tegelijkertijd het serotonine en dopamine gehalte in ons lichaam waardoor we ons weer beter gaan voelen en het zelf genezende vermogen toeneemt. Hiervoor heeft ons lichaam meer dan 5 miljoen receptoren, die op aanraking reageren.

Maar hoe vaak worden we nog met intentie aangeraakt? Hoe vaak nemen we in de hectiek van het dagelijkse leven nog de tijd voor onszelf en geven we ons lichaam de weldaad, rust en ontspanning die zo simpel en eenvoudig is en zo veel voor onze emotionele balans en gezondheid kan betekenen?

Kies eens voor jezelf en gun jezelf de liefde en aandacht die je hebt verdiend.

Bij Xandéraa Nailcare & Essential Oils, kan je in een rustige sfeer een uur lang je dagelijkse perikelen helemaal loslaten en je volledig ontspannen. Zo kunnen je geest en ziel heerlijk genieten en kan je lichaam zich ontspannen door de zachte aanraking en het heerlijk aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën.

aromatouch massage

De Aroma Touch behandeling is een massage, die heel aangenaam is. De ritmische aanraking en de oliën doen het werk, deze gaan diep je weefsel in en geven doelgerichte ondersteuning waar dat nodig is. De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je je heerlijk kan ontspannen.

De behandeling vindt plaats op je rug, hoofd, oren en voeten (reflexzones). Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een zakelijke afspraak. Je raakt in diepe ontspanning en het zal even duren tot je na de behandeling weer in het hier en nu bent "geland".  Omdat de behandeling ook over je hoofd gaat, zit je haar daarna waarschijnlijk niet meer ideaal. Na de behandeling is er voldoende tijd om rustig te bij te komen met een lekker kopje thee en een glas water.

Plan minimaal anderhalf uur tijd voor jezelf in.

Wat is het doel van de Aroma Touch Behandeling?

Het doel van de Aroma Touch behandeling is het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Dit wordt in 4 stappen bereikt.

  1. stress vermindering
  2. versterking van het immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingen in het lichaam
  4. het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase)

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van acht op elkaar afgestemde essentiële oliën.

aroma touch massage

aroma touch massage