BOGO Aanbieding Dinsdag 24 juli 2018

De Bogo aanbieding dinsdag 24 juli is koop de Geranium olie €36,60 en krijg de Clary Calm ter waarde van €29,65 er gratis bij! Dit zijn twee oliën waar vrouwen blij van worden. Zelf gebruik ik de Clary Calm dagelijks en ook de Geranium is net als de Clary Calm eigenlijk onmisbaar in je medicijnkastje.
Geranium is een olie voor het hart die je oplaadt na een stressvolle periode & voedend is voor de huid
De Clary Calm  is een speciale blend van dōTERRA die  je emoties en je hormonen kalmeren.

Geranium

Geranium is een ideale olie als je een droge huid hebt. Doe een druppeltje geranium olie in de gefractioneerde kokosolie en breng het aan.
Geranium essentiële olie werkt geweldig bij krentenbaard, eczeem, gordelroos en andere huidklachten. De geranium is ook een ontstekingsremmer en helpt bacteriën te bestrijden
Emotioneel is het een trauma olie, een soort moederolie. Als je deze essentiële olie ruikt voelt het alsof je getroost wordt door je moeder. Deze olie ontspant je bijnieren, zorgt ervoor dat je emotioneel gaat ontspannen  en het zwaarte gevoel kan loslaten. Een ideale olie als je een burnout hebt of last hebt van bijnier uitputting Geranium ondersteunt echt fysiek de bijnieren en haalt het zwaarte gevoel wat je bij een burnout of bijnier uitputting hebt, eraf.

Clary Calm

Clary Calm is een heerlijke blend van doterra  met als ingrediënten o.a. Lavendel, Roomse Kamille, Bergamot, Geranium, Venkel . De Clary Calm werkt op emotioneel gevoel voor zowel mannen als vrouwen.
Hij werkt op je hormonen verzacht de pijnen van je menstruatie, helpt bij opvliegers en andere overgangsklachten, kan ondersteunen bij PMS klachten. Ook werkt de Clary Calm goed bij huidproblemen, wondjes, irritaties van de huid, huidklachten .

Bogo aanbieding dinsdag 24 juli

Is een super deal voor jezelf, je dochter, je vriendin en buurvrouw!
Koop de Geranium olie voor €36,60 en ontvang de Clary Calm er gratis bij. Wil je graag gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op via 06 55105608 of mail naar info@xanderaa.nl

doterra bogo week