BOGO Aanbieding Donderdag 26 juli

De Bogo aanbieding donderdag 26 juli koop de dōTERRA Spearmint en krijg de dōTERRA Lime ter waarde van €18,95 EN de Tangerine ter waarde van € 23,95 gratis! Dit is echt een geweldige aanbieding, zeker met het tropische weer deze zomer.
Alle drie de oliën zijn heerlijk in je water en de Spearmint werkt verkoelend. Je kan de Spearmint in een sprayflesje doen met koud water en het ter afkoeling gebruiken. Zo heb je een eigen airco bij je. Dit kan je natuurlijk ook met de Pepermunt olie doen. Let wel op dat het niet je ogen komt. De Spearmint, Lime en Tangerine zijn een heerlijke blend voor in de diffuser; een blend waar je echt blij van wordt.

Spearmint

De Spearmint lijkt op de pepermunt zeker qua werking, alleen ruikt de Spearmint meer naar kauwgum. Je wordt er dan ook heel blij van. Zoals ik hierboven al schreef kan je met warm weer de Spearmint in een sprayflesje doen voor verkoeling, als je de Lavendel daar aan toevoegt is het gelijk een heerlijke aftersun.
De Spearmint werkt op je spijsvertering, helpt bij vetverbranding, afvallen, darmklachten, hoofdpijn, menstruatie klachten maar ook bij de hik. Natuurlijk is dit ook een heerlijke olie in de keuken net als de Lime en Tangerine.

Lime

De Lime is een heerlijke olie voor in je water of in een heerlijke zomerse cocktail. Net als de andere citrusoliën werkt de Lime ontgiftend. De Lime kan helpen bij depressie, lusteloosheid, concentratie, reinigt je huid, kan je gebruiken om schoon te maken en is onmisbaar in de keuken.

Tangerine

De Tangerine kan ondersteunen bij cellulitus, afvallen, prikkelbare darm, doorslapen, depressei, stress. Ook deze olie is heerlijk in je water voor een andere smaak en heerlijk in verschillende recepten. De geur van Tangerine brengt je weer even terug naar je kindertijd, naar Sinterklaas 🙂

Let wel op met citrusoliën in de zon. als je ze op je huid smeert blijf dan 12 uur uit de zon. je kan de olie dan beter onder je voeten doen.

bogoweek

Bogo aanbieding donderdag 26 juli

is een geweldige aanbieding met dit zomerse weer! Wil je gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op via 06 55105608 of stuur een bericht

 

doterra bogo week