BOGO Aanbieding Maandag 23 juli 2018

De Bogo aanbieding maandag 23 juli is koop een flesje On Guard olie € 36,60 en je krijgt de On Guard zeep met 2 pompjes ter waarde van € 21,80 er gratis bij!
De On Guard beschermt en versterkt je immuunsysteem.
De On Guard olie van doTERRA is een samenstelling van kaneel, kruidnagel, sinaasappel, eucalyptus en rozemarijn
De On Guard zeep is een pompje waar schuim uitkomt. Hierdoor is het super zuinig in gebruik! De zeep ruikt heerlijk en er zitten geen schadelijke stoffen in dus ook veilig voor kinderen en honden!

On Guard Bogo aanbieding maandag 23 juli

de On Guard, de beschermende samenstelling ondersteunt het immuunsysteem. De essentiële oliën in On Guard hebben een sterk vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden.
Je kan de On Guard inzetten bij verkoudheid, griep, keelpijn, ontstekingen en nog veel meer.

Hoe gebruik je de olie?

Je kan de olie innemen in een capsule of in je thee en/of water. Bij bijvoorbeeld keelpijn kan je een druppel olie op je keel smeren. Zelf doe ik elke dag een tot twee druppels olie onder elke voet om mijn immuunsysteem te ondersteunen
In de diffuser is de On Guard olie ook heerlijk, zeker in de herfst en winter periode als er veel virussen en bacteriën voorkomen. De On Guard reinigt namelijk de lucht, dus ideaal als er in je gezin iemand ziek word, zet dan gelijk de diffuser met on guard aan om jezelf en de rest van je gezin te beschermen.

Waar gebruik je de On Guard nog meer voor!

De olie is ideaal om oppervlakken te reinigen! Er zijn inmiddels al wetenschappelijke onderzoeken gedaan waarin bewezen is dat de On Guard net zo goed schoonmaakt als Detol. Dus net zo goed desinfecteert. detol krijgt na ongeveer 2 uur weer bacterie groei en de opvervlaktes schoongemaakt met Onguard na ongeveer 7 uur. Dat geeft aan dat onze olietjes prachtig werken.

bogo week

On Guard Zeep

Is een heerlijke fris ruikende zeep, die je handen niet uitdroogt. De zeep zorgt er voor dat je goed ontsmet zonder dat je daar iets heel chemisch of naar voor nodig hebt. Daarom is deze zeep ook heel goed te gebruiken bij kleine kinderen. Ook voor je honden is de zeep ideaal om te gebruiken als je ze wilt wassen, het is namelijk een niet toxisch middel waarmee je de vacht toch schoon kan krijgen zonder dat je er iets naars voor hoeft te gebruiken.

De Bogo aanbieding maandag 23 juli is voor €36,30 te koop en dan krijg je voor € 21,80 er gratis bij. Wil je graag gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op via 06 55105608 of mail naar info@xanderaa.nl

doterra bogo week