BOGO van dinsdag 20 februari

Vandaag de tweede dag van de BOGO week. Twee halen één betalen!
De BOGO van dinsdag 20 februari  koop de Deep Bleu en krijg de Oregano er gratis bij.

Zie je steeds vaker de essentiële oliën van dōTERRA voorbij komen en ben je nieuwsgierig geworden naar deze therapeutische oliën.
Deze week kan je op een hele leuke manier kennis maken met de waardevolle essentiële oliën van dōTERRA. Elke dag is er een andere aanbieding. Op Facebook en Instagram post ik elke dag de aanbieding en op mijn blog vertel ik wat meer over de oliën van de dag. Hoe je ze kan gebruiken en waarvoor.
Wil je de BOGO van dinsdag 20 februari bestellen neem dan contact op 06 55105608

Deep Blue

De Deep Blue in het Nederlands de verzachtende samenstelling, bevat oliën die bekend staan om hun verzachtende, ontstekingsremmende en pijnverlichtende eigenschappen. De Deep Blue is te gebruiken op alle gebieden van spier-, bot- en gewrichtsklachten. Zoals spierpijn, reumatische klachten, rugpijn maar ook bij blauwe plekken, krampen, ontstekingen en groeipijn. Ook onmisbaar in de sportschool, op wintersport en bij andere sporten.

bogo van dinsdag 20 februari

Oregano

De oregano is een ontzettend veelzijdige olie. Het is een krachtige, antibacteriële, reinigende olie en daarom goed in te zetten bij bacteriële infecties, parasieten, schimmels, wratten, virussen, schimmelnagels, en nog veel meer. Doe de oregano nooit onverdund op je huid behalve bij wratjes. Oregano is een hete olie.

Maar het is natuurlijk ook een fantastische olie om mee te koken.Oregano kennen we natuurlijk allemaal uit de Mediterranean keuken. Heerlijk is sauzen, door je pasta, op de pizza, in een ovenschotel of salade. Voeg de oregano olie altijd met een satéprikker toe omdat je snel te veel hebt. De oregano olie is 40-70 keer sterker dan gedroogd of verse oregano vandaar dat je het beste met een saté prikker kan werken dan dat je de olie in een gerecht druppelt. Je hebt snel te veel.

bogo van dinsdag 20 februari

Wil je de BOGO van dinsdag 20 februari bestellen neem dan contact op 06 55105608, info@xanderaa.nl of via het contactformulier. 

bogo  week