BOGO van donderdag 22 februari

De BOGO van donderdag 22 februari is ook weer heel bijzonder en mooi. Deze week kan je op een voordelige manier kennis  maken met de essentiële oliën van  dōTERRA. BOGO week staat voor 2 HALEN 1 BETALEN. Vandaag koop je de Aromatouch, een blend die geweldig is voor massages, en je krijgt de Marjoram (Marjolein) er gratis bij.
Beide oliën zijn geweldig bij spier en gewrichtsklachten.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op via het contact formulier, 06 55105608 of info@xanderaa.nl.

Aromatouch

De aromatouch, massagesamenstelling is een geweldige blend om spierspanning te verlichten, geïrriteerd weefsel te verzachten en voor het verbeteren van de bloedsomloop.
Ook deze olie heerlijk voor in bad samen met wat Epsom zout en voor in de diffuser De geur geeft je het gevoel dat je in een Spa bent.

Marjoram

De Marjoram, in het Nederlands de Marjolein heeft een pijnstillende werking. Deze olie zit ook in de Aromatouch. De marjoram is goed voor spieren, botten, het zenuwstelsel en het cardiovasculair stelsel.
Natuurlijk kennen we de marjolein ook in de keuken. De olie kan je ook in je gerechten gebruiken. 1 druppel staat gelijk aan 2 theelepels gedroogde marjolein.

In de diffuser is het ook een fijne olie. marjoram is goed te combineren met lavendel, bergamot, sinaasappel, rozemarijn, cypress en ylang ylang.

BOGO van dondedag 22 februari

 

Wil je gebruik maken van de bogo van donderdag 3 februari,

neem dan contact op via het contact formulier, 06 55105608 of info@xanderaa.nl.

Regelmatig zijn er workshops over de oliën van dōTERRA bij Xandéraa Essential Oils.

Kijk voor de data onder workshops of neem contact op.