BOGO van maandag 19 februari

Deze week is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de waardevolle essentiële oliën van dōTERRA! Van 19 tot en met 23 februari is er elke dag een mooie aanbieding!

KOOP EEN OLIE & KRIJG EEN OLIE GRATIS!
De BOGO van maandag 19 februari: Koop een petitgrain en krijg een lavendel gratis!

Wil je gebruik maken van deze aanbieding neem dan contact op via het contact formulier, 06 55105608 of info@xanderaa.nl.

Waar kan je de petitgrain voor gebruiken?

dōTERRA's Petitgrain is een ole die gebruikt wordt om het zenuwgestel te kalmeren en om een rustgevende slaap te ondersteunen. De olie wordt ook gebruikt om het zenuwgestel, immuunsysteem en cardiovasculair systeem te ondersteunen.
Petitgrain essentiële olie wordt gedestilleerd van de bladeren en de takken van de wilde sinaasappelboom. Het wordt veel gebruikt in de parfum industrie door zijn frissen, kruidige geur. En is zowel bij mannen als vrouwen popoulair.

petitgrain

 

Waar kan je Lavendel voor gebruiken

Lavendel essentiële olie is met haar onmiskenbare Franse aroma en therapeutische eigenschappen één van dōTERRA's meest populaire oliën.
Lavendel is alom bekend, erkend en gebruikt vanwege haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten. Lavendel is een universele olie die van oudsher bekend staat om het lichaam in evenwicht te brengen en om zijn effect daar waar de behoefte is. Bij twijfel gebruik dan lavendel!

lvendel

 

dōTERRA voert Petitgrain aan uit Paraguay met hun Co-Impact Sourcing®initiatief waardoor het bedrijf in de mogelijkheid is om broodnodige steun te bieden aan boeren gemeenschappen en een veelzijdiger inkomen te bieden aan kleine boeren. Deze benadering biedt een economisch leefbaar alternatief dat op ingrijpende wijze helpt om de stukken Atlantische regenwouden die er nog zijn in oost Paraguay te beschermen.

Hier nog een mooi filmpje over hoe petitgrain essentiele olie gewonnen en gedistilleerd wordt

Wil je gebruik maken van de BOGO van maandag 23 februari, neem dan contact op via het contact formulier, 06 55105608 of info@xanderaa.nl.