detox producten van doterra

In deze post vertel ik wat meer over de detox producten van doterra die we gebruiken tijdens de 30 dagen detox.
De 30 dagen detox is een mooie ervaring en wat ik het mooiste vind is dat de detox natuurlijk, veilig en effectief is. De producten van doTERRA zijn 100% natuurlijk, zonder synthetische toevoegingen en zonder pesticide.
De essentiële oliën  hebben een CPTG ( staat voor; Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk en worden in onafhankelijke laboratoriums getest.
Laten we het hebben over de detox producten die we gebruiken tijdens de detox.

Life Long Vitality Pakket

Het Life Long Vitality pakket van doTERRA is één van de populairste producten. Dit pakket bestaat uit essentiele voedingstoffen bevordert de stofwisseling en heeft krachtige antioxidanten die je energie gezondheid en vitaliteit ondersteunen. De drie hoofd producten van het doterra Life Long Vitality Pakket, de Alpha CRS+, xEO Mega en Microplex VMz, zijn zo op elkaar afgestemd dat e zorgen voor een optimale gezondheid, energie en een lang leven.

TerraZyme

DigestZen TerraZyme Digestive Enzyme Complex is een gepatenteerde samenstelling van actieve volwaardige enzymen en ondersteunende ingrediënten die we vaak missen in gekookt en bewerkt voedsel en in in eten wat vol met conserveringsmiddelen zit. De krachtige combinatie van spijsverteringsenzymen die in de DigestZen TerraZyme voorkomen, ondersteunen de productie van het lichaam van enzymen die onmisbaar zijn voor gezonde biochemische processen, waaronder een gezonder vertering van voedingsstoffen en celmetabolisme van voedingstoffen naar energie. TerraZYme bevat een variëteit van whole-food enzymen die helpen met de vertering van proteïnen, vetten. complexe koolhydraten, suikers en vezels.

Zendocrine softgels

Zendocrine softgels ondersteunen het natuurlijke ontgiftingssysteem van je lichaam met een gepatenteerde samenstelling van Tangerine, Rozemarijn, Geranium, Jeneverbes en Cilantro essentiële oliën. Zendocrine helpt het lichaam te reinigen van toxines en vrije radicalen die je lichaamsfuncties kunnen vertragen en je een zwaar gevoel geven.
Deze krachtige mix combineert Rozemarijn, Cilantro en Jeneverbes die bekend staan om hun ontgiftende eigenschappen en hun vaardigheid om een gezonde leverfunctie te ondersteunen.
Tangerine en Geranium hebben reinigende eigenschappen voor ongewenste substanties in het lichaam.
Zendocrine softgels bieden een snelle en makkelijke manier om doTERRA's Zendocrine essentiële olie blend in te nemen. Of je nu op reis bent, haast hebt of simpelweg van het gemak van een softgel houd.

Lemon Essentiële Olie

De lemon olie van doTERRA is een krachtig reinigingsmiddel die de lucht en oppervlaktes schoonmaakt. Het kan gebruikt worden als een niet-giftig schoonmaakmiddel in huis. Je kan de lemon olie van doTERRA in water drinken om je spijsverteringskanaal te helpen met ontgiften.

GX Assist

GX Assist is een combinatie van CPTG essentiele olien en caprylzuur. Deze zorgen voor anti bacteriële werking tegen schimmels en parasieten in het darmstelsel. De GX Assist is zo geformuleerd dat het 10 dagen kan gebruiken als voorbereidende stap voordat jePB Assist gaat gebruiken.

GX Assist

PB Assist is een eigen formule van prebiotische vezels en zes stammen van probiotische micro organismen in een unieke dubbellaagse vegetarische capsule. De dubbellaagse capsule met vertraagde afgifte is ontworpen om de gevoelige probiotische culturen te beschermen tegen maagzuur. De PB Assist biedt een unieke, veilige en effectieve manier om te zorgen voor de erkende ondersteunende voordelen van probiotica voor de spijsvertering en het immuunsysteem.

Dit zijn de producten die we gebruiken tijdens de detox. heb je nog vragen of wil je weten hoe je aan de producten van doterra kunt komen, neem dan contact met me op. 06 55105608. Ik help je graag om op een voordelige manier de producten van doterra aan te schaffen.

Workshop

woensdag 3 januari gaat de masterklas over de detox. De klas is gratis en begint om 20:00 uur. Als je wilt komen meld je dan aan via 06 55105608

detox producten