Evo2 van Bio Sculpture

Bio Sculpture heeft een nieuw product Evo2. Evo2 is een gel in flesje. De gel lakken die je tegenwoordig in de meeste nagelstudio's kunt vinden zijn nagellakken waar een beetje gel in zit zodat de lak langer blijft zitten dan gewone nagellak. Evo2 is net als Bio Sculpture Gel 100% dierproefvrij, klinisch getest en bevat geen stoffen die schadelijke voor je nagels of je gezondheid zijn. Evo2 heeft een prachtige glans en is dunner aan te brengen dan Bio Sculpture Gel. Waar staat Evo2 voor? E is voor evolution. De V voor vegan en voor het vinkje dat het medisch getest is en de O2 staat voor dat het nagel kan blijven "ademen". EEN BALANS VAN ZUURSTOF EN VOCHTIGHEIDS- DAMPEN IS ESSENTIEEL OM DE NAGELS GEZOND TE HOUDEN.

 

Waarom zou je voor Evo2 kiezen?

Evo2 is 100 % pure gel, en is 100 % vegan, niet op dieren getest. Het is makkelijk te verwijderen in 10-15 minuten zonder de eigen nagel te beschadigen #soakoff. De gel lak blijft 3 weken mooi en bladdert niet af. Voor elk nageltype is een juiste behandeling. De gel verlenging geeft een natuurlijk resultaat. De gel lak is direct droog en heeft een prachtige glans. Evo2 gel is dun, natuurlijk, sterk duurzaam en soepel. en het bevorderd de groei van je eigen nagels.

Wat is eigenlijk het verschil tussen Bio Sculpture Gel en andere gel of acryl systemen?

Bio Sculpture Gel  en Evo2  beschadigen de natuurlijke nagel niet. Er zijn geen nare geurtjes. Het verschil met de hybrid gel polish (ook bekend onder gel lak) is dat gel lak een formule is die tussen nagellak en Bio Sculpture Gel en Evo2 in zit. Deze gel lakken blijven langer zitten maar niet zo lang als Bio Sculpture of Evo2. In de producten van Bio Sculpture zit geen acryl en ruikt daardoor ook niet.

Wil jezelf het verschil ervaren en ruiken? Kom dan eens langs. Maak een afspraak bij Xandéraa Nailcare en bel of app 06 55105608.

EVO2