Gezonde en mooie nagels

Wat tips om je handen en nagels mooi en gezond de winter door te laten komen.

Van het koude weer in de winter hebben onze handen een hoop te lijden. Behalve dat je vingers koud zijn, ondanks dat je handschoenen draagt, wordt de huid droog, krijg je kloofjes en worden de nagels kwetsbaarder.

Om deze problemen op te lossen kan je natuurlijk iedere week naar de nagel styliste gaan voor een manicure of eens in de 3-5 weken als je Bio Sculpture Gel op je nagels hebt. Maar er zijn ook wat dingen die je gewoon thuis kunt doen.

hand scrub

Hier wat tips;

Ten eerste vergeet nooit handschoenen en handcrème als je weggaat.

Gebruik Bio Sculpture handcrème of hand en body butter na het handen wassen en draag warme handschoenen als het nodig is. De handcrème van Bio Sculpture gaat veroudering van de huid tegen en beschermt tegen de zon.

 

hand creme

 

Door de kou worden de nagelriemen meer zichtbaar. Gebruik nagelriem olie, en gebruik het regelmatig. Je kan dit het beste doen 's avonds als je tv zit te kijken of een boek aan het lezen bent, zodat de huid  het goed op kan nemen.

 

cuticle oil

 

Tegen droge handen kan je een goede vocht inbrengende crème gebruiken; zoals de hand en body butter van Bio Sculpture Gel. Doe dit voordat je naar bed gaat, masseer je handen zachtjes met de crème.

Gebruik een voedend product om je nagels steviger te laten worden; zoals de lavender base of exective base van bio schulpter gel.
basis lak

 

Vijl je nagels in plaats van ze te knippen. Dit voorkomt het splijten van je nagels.
Eet vers fruit en verse groente en neem vitamine supplementen. Zelf gebruik ik de supplementen van dōTERRA,  het Life Long Vitality pakket, waar ik heel blij mee ben.

Verwen je handen ook eens met een handmasker.

handmasker

De conditie van je haar en nagels hebben vaak te maken met de gezondheid van je lichaam, dus als je een probleem hebt met je nagels of haar denk dan niet dat het een zuiver cosmetisch probleem is.

Voor meer informatie en afspraak bel Xandéraa Nailcare; 06 55105608

Deze producten zijn te koop bij Xandéraa Nailcare.