Gezonde nagels tijdens de winter

Manicure tips

Het verzorgen van je handen en een manicure.

Van het koude weer in de winter hebben onze handen een hoop te lijden. Behalve dat je vingers koud zijn, ondanks dat je handschoenen draagt, wordt de huid droog, krijg je kloofjes en worden de nagels kwetsbaarder.

Om deze problemen op te lossen kan je natuurlijk iedere week naar de nagel styliste gaan voor een manicure of eens in de 3-5 weken als je Bio Sculpture Gel op je nagels hebt. Maar er zijn ook wat dingen die je gewoon thuis kunt doen.

Hier wat tips;

Ten eerste vergeet nooit handschoenen en hand crème als je weggaat.

Gebruik Bio Sculpture hand crème of hand en body butter na het handen wassen en draag warme handschoenen als het nodig is.

cuticle oil

Door de kou worden de nagelriemen meer zichtbaar. Gebruik nagelriemolie, en gebruik het regelmatig. Je kan dit het beste doen 's avonds als je tv zit te kijken of een boek aan het lezen bent, zodat de huid  het goed op kan nemen.

Tegen droge handen kan je een goede vocht inbrengende crème gebruiken; zoals de hand en body butter van Bio Sculpture Gel. Doe dit voordat je naar bed gaat, masseer je handen zachtjes met de crème.

Gebruik een voedend product om je nagels steviger te laten worden; zoals de lavender base of exective base van bio schulpter gel.

gezonde nagels tijdens de winter

 

manicure

Vijl je nagels in plaats van ze te knippen. Dit voorkomt het splijten van je nagels.
Eet vers fruit en verse groente en als het nodig is gebruik een vitamine suplement.

Verwen je handen ook eens met een handmasker.

De conditie van je haar en nagels hebben vaak te maken met de gezondheid van je lichaam, dus als je een probleem hebt met je nagels of haar denk dan niet dat het een zuiver cosmetisch probleem is.

Voor meer informatie en afspraak bel Xandéraa Nailcare; 06 55105608