hand en voetverzorging in de winter

De winter staat weer voor de deur. De dagen zijn kort en je voelt de kou en vocht zowel binnen als buiten. De verwarming in huis staat aan. we nemen vaker een warm bad of een lange warme douche. Je huid en dus ook je handen en voeten hebben in deze tijd van het jaar extra verzorging nodig. Door de kou, de centrale verwarming, het water droogt je huid snel uit en word ruw. Je loopt zelden op blote voeten en geeft je voeten weinig verzorging. Waarom zijn voeten toch zo'n ondergeschoven kindje? We kunnen toch echt niet zonder. Gun jezelf deze winter eens wat extra tijd om je handen en voeten lekker te verwennen. Je kan natuurlijk een heerlijke cosmetische voetverzorging laten doen gelijk met een verwen manicure.

cosmetische voetverzorging

Wat houd een cosmetische voetverzorging in? Je voeten gaan in een voetenbad met een heerlijk verzorgende essentiële olie van doTERRA. Daarna worden je voeten gescrubd met een mooie hand en body scrub ook van doTERRA. Je teennagels worden gevijld en eventueel eelt verwijderd. Daarna kan je kiezen uit een ontspannende voetmassage met een essentiële olie of een heerlijk detox voetmasker die de gifstoffen uit je voeten haalt en een heerlijk verfrissend en ontspannend gevoel geeft.

winter

verwen manicure

Je nagels worden bij de verwen manicure in model gevijld je nagelriemen worden in de olie gezet en voorzichtig teruggeduwd. Je kan kiezen uit een heerlijke ontspannende handmassage met de essentiële olie van doTERRA of een heerlijk ontspannende handmasker die de gifstoffen uit je handen haalt.

winter

 

gelnagels of gellak

Als extra verwennerij kan je natuurlijk kiezen om je nagels een mooi kleurtje te laten geven. Bij Xandéraa Nailcare en Essential Oils werken we met zowel kleurengel van Bio Sculpture Gel als met gellak. Beide producten zijn het gezonder alternatief in de nagelverzorging, vrij van schadelijke stoffen, vegan, allergievrij en zonder nare geuren.

Natuurlijk kan je de hand en voetverzorging producten van doTERRA ook bij ons kopen. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kan je bellen naar 06 55105608

open dag