Het is weer bijna Moederdag!

Wat gaat de tijd snel. Het is weer bijna Moederdag! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder? Of wil je er zelf mooi uitzien op Moederdag, met mooi verzorgde handen en voeten? Kom dan eens langs bij Xandéraa Nailcare en Essential Oils.

We werken met producten die dierproefvrij zijn, klinisch getest zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Bio Sculputer Gel en EVO van Bio Sculpture zijn het gezonder alternatief in de nagelverzorging. We hebben keuze uit meer dan 70 gel kleuren.

Ook de essentiële oliën van dōTERRA zijn 100% zuiver en 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen. We hebben wat leuke cadeaus speciaal voor Moederdag.

Wat vind je van deze prachtige diffuser met deze speciaal uitgezochte oliën? De motivate en de peace. Speciaal voor Moederdag nu voor € 185,00

moederdag

De motivate is een aanmoedigende mix van mint en citrus oliën die helpen bij je creatieve vermogens. Het bevordert gevoelens van vertrouwen, moed en geloof en neutraliseert gevoelens van twijfel, pessimisme en cynisme.
De peace bevordert gevoelens van vrede, geruststelling en tevredenheid en neutraliseert gevoelens van bezorgdheid en angst.

Lente set voor vrouwen nu voor € 71,50moederdag

Deze drie oliën zijn heerlijk om als parfum te gebruiken. Deze oliën werken ontspannend en zorgen elk op hun eigen manier voor een gevoel van harmonie in lichaam en geest.
De Balance geeft een gevoel van rust en ontspanning
De Clary Calm werkt als een krachtige emotionele balans brenger
De Whisper heeft een subtiele geur en werkt harmonieus samen met het karakter van elk persoon, waardoor deze blend bij iedereen anders zal ruiken.

 

De ketting diffuser met lavasteen nu voor € 9,50

diffuser

Op de lavasteen druppel je 1-2 druppels essentiële olie en je hebt zo je diffuser altijd bij je met de geur die jij op dat moment lekker vind.

De Home Essential Kit met 10 speciaal uitgezochte oliën en een diffuser nu voor € 270,00

moederdag

Voor meer cadeau ideeën en informatie kan je langskomen bij Xandéraa Nailcare & Essential Oil. Bel of app even voordat je komt 0655105608

Wij geven regelmatig workshops en informatieavonden over de essentiële oliën van dōTERRA. Neem contact op voor data en informatie 0655105608