Je Bio Gel nagels mooi houden.

Tips om je bio gel nagels mooi te houden.

 

Ondanks dat Bio Sculpture Gel het enige 5 sterren gecertificeerde gel systeem op de markt is kan een beetje extra Tender Loving Care helpen om je bio gel nagels mooi en gezond er uit te laten zien. Ik geef je graag wat tips hoe je zelf je bio gel nagels kan verzorgen

Pluk, Trek of Bijt NOOIT

Hierdoor haal je met “geweld” de gel van de nagel en neem je gelijk laagjes van de nagel mee waardoor je de nagel beschadigd en zwakker maakt. Het verwijderen van de gel kan je het beste laten doen door een gekwalificeerde Bio Sculpture Gel nagelstyliste. Als je zelf de gel wilt verwijderen laat je dan goed informeren door een Bio Sculpture Gel nagelstyliste hoe je thuis de Bio Sculpture gel kan verwijderen zodat je gezonde nagels blijft houden.

gezonde gel

 

Bescherm Je Nagels

Wanneer je in de tuin aan het werk bent of in huis aan het schoonmaken bent, draag dan handschoenen. Door simpel weg handschoenen te dragen worden je nagels tegen uitdroging en schadelijke bleekmiddelen beschermd. Zo blijven de gel nagels langer zitten en blijft de glans mooi.

Behoud De Glans

Door regelmatig Bio Sculpture’s High Gloss Top Coat, waar een speciaal zonfilter in zit zodat de Gel beschermd is tegen UV licht, over de nagels te doen behoud je een langdurige glans. Na ongeveer 1 week verwijder je makkelijk de High Gloss Top Coat met Bio Sculpture Nagellak Remover en doe je weer een nieuwe laag High Gloss Top Coat over de nagels.

base coat

 

Ga Regelmatig Naar Je Nagelstyliste

Nagels groeien snel. Na een week of twee begin je al uitgroei te zien. Het wordt aanbevolen om elke 2 a 3 weken een afspraak te hebben om de gezondheid van de je nagelriemen te behouden met Bio Sculpture natural nail treatments en om de gel te verwijderen en/of op te vullen. Het verwijderen is  belangrijk voor de gezondheid van de nagel en kan het beste gedaan worden door een gekwalificeerde Bio Sculputure nagelstyliste. Zij kan de gel verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Probeer een Spa Behandeling

Een Bio Sculpture manicure en pedicure spa behandeling zorgt ervoor dat je nagels, handen en voeten weer gehydrateerd worden. Geïnspireerd door de natuur zijn Bio Sculpture Luxe Spa producten voorzien van aromatische en voedende essentiële oliën zoals geranium, ylang ylang, lavendel, mint en jojoba die er voor zorgen dat je huid zacht en gehydrateerd aanvoelt.

spa behandeling

 

Voor een afspraak of meer informatie bel: 06 55105608