Je handen als visitekaartje

Generaties lang worden vrouwenhanden gezien als een visite kaartje. Voor mooie handen is het belangrijk dat ze gezond zijn.
Gezonde handen krijg je door de juiste verzorging. En als je over gezonde handen praat hebben we het ook over gezonde nagelriemen. De nagelriemen worden vaak verwaarloosd en/of  zijn beschadigd doordat ze niet goed worden verzorgd.

De nagelriem is een beschermde huidlaag aan het begin van de nagel plaat. Deze zit er ter bescherming tegen bacteriën. Een goede vraag is; als de nagelriemen zo belangrijk zijn waarom zou je ze dan verwijderen?
Soms word de nagelriemen gezien als "dode huid" omdat de dode huid cellen aan het einde zitten. Na verloop van tijd drogen deze cellen uit en geven ze de nagels een ongezond en onverzorgd aanzien. Goede verzorging zorgt ervoor dat de nagelriemen elastisch zijn en niet op de nagel plaat vast groeien.

Hoe verzorg je op de juiste manier je nagelriemen?
Gebruik speciale nagelriemen olie of crème van Bio Sculpture. Deze olie heeft een verzorgend en voedend effect en gaat het uitdrogen van de nagels tegen. Één druppel op elke nagelriem is al genoeg. Masseer het zachtjes in de huid. Doe dit één keer per dag, het liefst voordat je naar bed gaat zodat het de hele nacht kan inwerken.

Laat regelmatig een manicure doen bij een goede nagelstyliste.
Voor een Bio Sculpture nagelstylise bij u in de buurt kijk op; http://www.biosculpture.nl/