Je nagels zijn een accessoire!

Nagels zijn tegenwoordig een “fashion statement”! De  nieuwste nageltrends zien we op de catwalk tijdens de diverse fashion shows. We zien er graag goed verzorgd uit en daar horen ook mooie nagels bij. Naturel look of een hippe kleur, je eigen nagels vijlen, lakken en verzorgen....daar gaat best veel tijd in zitten. Kun je die tijd wel beter besteden, dan zijn gel nagels van Bio Sculpture een geweldige optie. Je hebt  3 tot 5 weken geen onderhoud aan je nagels! Daarna kun je ze bij laten werken, een touch-up of een nieuwe 'overlay'.

Bio Sculpture heeft een speciaal ontwikkelde nailcare producten lijn, die ervoor zorgt dat jouw eigen nagels gezond blijven, sterker worden en beter groeien. De gelnagels passen bij jou hand en voelen natuurlijk aan. Verlengingen met Bio Sculpture Gel is ook mogelijk, hierbij worden geen tips gebruikt, waardoor uw styliste een natuurlijke verlengde nagel kan maken. Nailart, kleurengel, naturel-look (ook voor mannen)....de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bio Sculpture Gel gebruikt geen primers en bonders om de gel op de nagel te laten hechten!  Bio Sculpture Gel is er om je nagels onder de gel super gezond te houden. We gebruiken tijdens je behandeling Vitamin Dose en Nagelriem olie om er zeker van te zijn dat het nagelbed en de nagelriemen in goede conditie blijven zonder enige uitdroging of schade aan de nagels aan te brengen.  http://www.biosculpture.nl/verzorging

 

Kleur keuze en nail art

Bio Sculpture Gel nagels zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals trouwerijen, feestjes etc omdat ze een geweldige mooie niet afbladderende glans hebben. Met 180 kleuren in de de collectie heb je ook de mogelijkheid om de kleuren te mengen om zo je gewenste kleur te krijgen. Ook kan je er prachtige nail art mee maken. Je kiest de basis kleur en dan kan je steentjes, stickers, veertjes, kralen en zelfs snake skin in de gel plaatsen. Verder zijn er marble, bloemen, tie-dye, pauw design technieken mogelijk. Daar gaat een speciale sealer gel overheen zodat alles keurig op zijn plaats blijft. Ben je de kleur of het design even zat, dan kan je met een willekeurige nagellak erover heen lakken. Als je de nagellak wilt verwijderen gebruik dan wel remover zonder aceton.

 

Bio Sculpture Gel verwijderen

De nagelsyliste kan bij je volgende afspraak de gel voor je verwijderen.

Zoals bij alle nagellaken en gels is het niet goed om de lak eraf te trekken. Bio Sculpture bladdert niet dus mocht het gaan liften dan gaat de kleur er in één keer vanaf

We hebben een speciale gel remover, die bevat aceton maar omdat er essentiële oliën zijn toegevoegd houd dat de uitdroging van de nagels tegen.