Kennismakingsworkshop aromatherapie

Loop je al een tijdje rond met het idee om je gezondheid op een meer natuurlijke manier te ondersteunen en aan te pakken?  Kom dan naar een kennismakingsworkshop aromatherapie bij Xandéraa.
We werken met de oliën van dōTERRA en de reden dat ik met dōTERRA werk is dat ze hele pure en zuivere olie verkopen. Het zijn therapeutische oliën die wetenschappelijk onderzocht worden en die je behalve in de diffuser of opsmeert ook in kan nemen.
Zelf gebruik ik ze dan ook dagelijks in de keuken, maar ook bij het schoonmaken, bij massages, of voor een heerlijke geur in huis, als aromatherapie, medicijn en nog veel meer. Hier vertel ik je graag meer over in de workshop.
De eerstvolgende kennismakingsworkshop is maandag 29 oktober 19:30 uur en zie de data onderaan de pagina. Voor meer data kan je contact opnemen via 06 55105608.

Wat kan je verwachten in de kennismakingsworkshop aromatherapie?

Je kan verschillende oliën ruiken, proeven en opsmeren. Ik vertel je over de oliën, waar ze vandaan komen en hoe je ze kan gebruiken in je dagelijkse leven. Ook vertel ik wat over het bedrijf dōTERRA zelf en krijg je wat lekkers bij de koffie of thee.
En natuurlijk kan je de oliën van dōTERRA ter plekke bestellen.

• Ben jij er ook zo klaar mee om je schuldig te voelen over alle chemische producten in je huis?

• Wil jij graag op een gezonde manier leven?

• Wil jij graag chemische producten vervangen voor mooie en makkelijke natuurlijke alternatieven en deze integreren in je dagelijkse leven?

Als je ja hebt gezegd op een van deze vragen; lees dan even verder dan vertel ik je hoe je dat kan doen.

 

xanderaa basis workshop essentiële olie

Een paar jaar geleden ben ik essentiële oliën gaan gebruiken en ze hebben mijn leven op een positieve manier totaal veranderd. Ik heb mijn hele leven al darmproblemen en de essentiële oliën hebben mij geholpen, en helpen mij nog steeds om gezond door het leven te gaan.
Aangezien de oliën mij op zoveel manieren in mijn leven hebben geholpen wil ik dit het liefst met de hele wereld delen. En toen ik voor het eerst iemand anders kon helpen met een essentiële olie, wist ik dat ik hier mee door wilde gaan.

Dus daarom doe ik wat ik doe! Dit is de reden dat ik zo enthousiast ben over de essentiële oliën van dōTERRA en het graag wil delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Etherische oliën zijn een geweldige aanvulling op een natuurlijke levensstijl. Deze starterskit bevat een complete natuurlijke huisapotheek. De 100% biologische, therapeutische oliën zijn zo zuiver, dat je de meeste ook door je eten en drinken kunt doen. Verder zijn ze voor iedereen te gebruiken, van baby tot oudere en zelfs voor je huisdieren.

Dit is de Home Essential Kit, je natuurlijke medicijnkastje

home essential kit

De Home Essentials kit bevat: Frankincense 15 ml - Lavendel (15 ml) - Lemon -15ml -Melaluca 15 ml - Oregano 15ml - Pepermint 15 ml - Breath 15 ml - ZenGest 15ml - On Guard 15 ml - Deep Blue 5 ml - Diffuser voor de essentiele oliën - Gratis inschrijving en een jaar lang 25% korting op alle producten van dōTERRA

ZenGest voor de spijsvertering
Breath voor de luchtwegen
Deep Blue voor spieren en gewrichten
On Guard voor je immuunsysteem en weerstand
Frankincense "de Koning van de oliën"
Lavendel voor ontspanning
Lemon ontgiftend en stemmingsverbeterend
Melaluca tegen schimmels en bacteriën
Oregano tegen virussen, bacteriën en parasieten
Pepermint verkoelend voor de spijsvertering, pijnstillend

 

Wat als je start?

 • Zodra je de oliën in huis hebt krijg je een wellness consult met persoonlijk advies, tools en tips voor jezelf en je gezin
 • Je krijgt een eigen kortingsaccount , waarmee je direct 25% korting krijgt op als je aankopen
 • Je kunt gratis webinars volgen en/of luisteren wanneer het jou uitkomt en je bent welkom bij masterclasses wanneer je meer wilt leren over het gebruik van essentiële oliën bij specifieke onderwerpen zoals;
  • emoties en hormonen
  • sporten
  • kinderen
  • stressmanagement
  • pijnbestrijding
  • dieren
  • huidverzorging

Data kennismakingsworkshop:

vrijdag 12 oktober 11:00 uur
maandag 15 oktober 19:30 uur
zondag 21 oktober 16:00 uur
woensdag 24 oktober 19:30 uur
maandag 29 oktober 19:30 uur
woensdag 31 oktober 10:30 uur

Komen deze data je niet uit of wil je liever een één op één workshop dan kan dat ook. Bel of app 06 551050608

 

kennismakingsworkshop aromatherapie