Producten die je nagels verstevigen

Ben je op zoek naar producten die je nagels verstevigen, heb je last van nagels die splijten en snel afbreken? Bij Xandéraa Nailcare werken we met producten die de natuurlijke nagel verstevigen, zoals de essentiële oliën van dōTERRA  en de kleuren gel van Bio Sculpture.
De mix van essentiële oliën in onderstaande blend verstevigen je natuurlijke nagels en zorgt voor soepele nagelriemen en de huid om je nagels. Ook als je de gelnagels hebt is het goed om deze verzorgende nagelriemolie te gebruiken!

 

Nagelversteviging blend

Deze nagelversteviging olie bevat gefractioneerde kokosolie, Frankincense, Mirre en Citroen en kan zowel in rollerflesje als flesje met kwastje. Net wat jij prettiger vind werken.
Ik werk met de oliën van dōTERRA,  dit zijn therapeutische pure en gecertificeerde oliën
Frankincense en Mirre zijn beide oliën die uit hars van de respectievelijke Frankincense- en Mirreboom wordt gewonnen.
Citroenolie word uit de schil gedistilleerd
Mirre en Frankincense zijn beide oliën die veel in de huidverzorging worden gebruikt door hun verzachtende en verjongende werking.
Citroen olie werkt ontgiftend en geeft je een vrolijk gevoel

 

nagels verstevigen

BioSculpture HET gezonder alternatief in de nagelverzorging

Met Bio Sculpture gel, het merk waar bij Xandéraa Nailcare wordt gewerkt, kan je de natuurlijke nagels verlengen en repareren. Ook als je een teennagel hebt die beschadigd is kan die met zijde en Bio Sculpture gel mooi gemaakt worden.  De gel verstevigd de natuurlijke nagel en heeft verzorgende producten in zich, zodat je eigen nagel niet beschadigd. Bio Sculpture gel is klinisch getest, is dierproefvrij, vegan, glutenvrij en bevat GEEN schadelijke stoffen. Vandaar dat Bio Sculpture Gel ook het gezonder alternatief in de nagelverzorging word genoemd.

gel nagels

Het verschil tussen gel en gellak

Veel mensen weten het verschil niet tussen gel en gel lak. terwijl er wel degelijk een groot verschil is. Gewone gel is niet afweekbaar. Bij Xandéraa Nailcare werken we met Bio Sculpture Gel; deze gel is wel afweekbaar en zoals hierboven beschreven verzorgd Bio gel ook je nagels. Bio gel blijft 3-5 weken mooi goed op je nagels zitten. Voor de uitgroei hebben we bijpassende nagellak, zodat je nog langer plezier van je nagels kunt hebben.

Gellak is een nagellak die lang blijft zitten, meestal 2 tot 3 weken. De gellak is, net als Bio Sculpture gel, makkelijk af te weken.

 

Het gezonder alternatief in de nagelverzorging!

Nu je weet dat Bio Sculpture Gel het gezonder alternatief in de nagelverzorging is zou je het dan niet zelf willen proberen? Zeker met deze prachtige herfst winter kleuren 2018 op je nagels komen je handen en nagels mooi tot hun recht.

Bio Sculpture Gel is klinisch getest, is vrij van schadelijke stoffen en niet op dieren getest. De gel heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat en de onderstaande toxische stoffen zal je niet in de gel en nagellak van Bio Sculpture vinden. Verder is de gel voor 99% allergie vrij en glutenvrij!

toxic free

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen via 06 55105608