Nagels verzorgen tijdens je lunchpauze

Manicure tijdens je lunchpauze

Vrouwen hebben vandaag de dag een hoop te doen. Als vrouw ben je niet alleen huisvrouw maar heb je ook nog een carrière. We werken allemaal, zorgen voor de kinderen, halen boodschappen en doen ons huishouden. Omdat we zoveel dingen te doen hebben op een dag, is er voor ons dames, weinig tijd om aandacht te schenken aan ons uiterlijk. Mooie handen en nagels zijn in ieders ogen belangrijk: je handen zijn je visite kaartje.

nagels

We worden vrolijk als we gekleurde nagels zien, zelfs als het buiten regent of als er donkere wolken boven ons hoofd samenpakken Daarom is het een goed idee om in je lunchpauze je nagels te laten verzorgen.

Met gellak of met kleurengel zijn je nagels in een half uurtje, drie kwartier weer tip top in orde. Je hoeft niet te wachten tot de nagellak droog is, want zowel kleurengel als gellak drogen onder de lamp.

Het voordeel van kleurengel is dat je er 3-5 weken geen omkijken naar hebt. De glans en kleur blijven prachtig en bladdert niet af.
Met gellak heb je 2-3 weken prachtige gekleurde glanzende nagels.

nagels

Je bent even uit je werkomgeving en je kan lekker een half uurtje relaxen zodat je daarna, met mooie nagels en een goed humeur, weer fris aan de slag kunt.

Maak een afspraak om je nagels te laten verzorgen.
Bel of app met Xandéraa Nailcare: 06 55105608 of 020 6418717
Of stuur een email naar info@xanderaa.nl