nageltrends winter 2018

Wat zijn de nageltrends deze winter? Welke kleuren draag jij graag in de winter? Hou je van korte, praktische nagels of hou je juist van lange stiletto nagels? Of liever er iets tussen in?

Tegenwoordig zie je zoveel trends en nieuwe dingen voorbij komen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet.

Vandaar dat ik een paar nageltrends voor je op een rijtje zet.  we beginnen met de vorm van de nagels. Waar gaat jou voorkeur naar uit?

Vorm: Kort, Amandel of Stiletto?

De meeste mensen kiezen nog steeds voor kort en praktisch. Als je een beetje lengte krijgt is de amandelvorm nagel heel vrouwelijk en eigenlijk net zo praktisch als kort. Je nagels hoeven natuurlijk niet super lang te zijn.

Ga je voor meer opvallend dan kies je voor stiletto nagels. Ook die hoeven niet over de top lang te zijn. Veel vrouwen kunnen met deze vorm prima overweg, zolang je maar 2/3 nagelbed en 1/3 top houd.

nageltrends

Donker

De meeste vrouwen kiezen voor donkere kleuren tijdens de wintermaanden. Zwart is natuurlijk ook altijd mooi, maar aubergine, donkerblauw, bruin en paars zijn ook prachtig

Rood

Rood is de trendkleur van 2018. Alle kleuren rood zijn goed. Bloedrood, kersenrood, donkerrood, oranjerood, etc. Rode nagels zijn tijdloos en passen bij elke outfit en elke gelegenheid.

Goud

Metalic zie je in de schoenen, kleding en make-up dus bij een manicure kan het ook niet achterblijven. Goud kan mooi zijn als accentnagel, dus een nagel, of in nail art met strepen, stippen of als omgekeerde french.

nude nails

Nude nagels

zo'n natuurlijke mogelijke kleur. Zacht roze, beige, abrikoos, huidskleur dat blijft voor veel vrouwen favoriet. Een mooie glans maar een onopvallende kleur. Soms omdat ze vinden dat ze geen mooie handen of nagels hebben, soms omdat het beter uitkomt voor hun werk.

Nail art

Is het versieren van je nagels.  Het kan op allerlei manieren met gel, steentjes, stickers, poeder, veertjes, kettinkjes. De trends daarin zijn eindeloos. Deze winter zie je veel marble, 3D en tweed terugkomen. Maar ook een gekleurde French Manicure. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten of een afspraak maken bel 0655105608 of stuur een bericht

nageltrend