Nieuwe lente kleuren Bio Sculpture

Het is bijna lente, de nieuwe lente kleuren Bio Sculpture zijn gelanceerd door  Bio Sculpture gel voor de lente en zomer van 2018.
Anders dan andere jaren komt Bio Sculpture nu met kleuren van de Bio Sculpture gel in potjes en kleuren voor de EVO2 lijn in de flesjes.
De kwaliteit is hetzelfde, nog steeds vrij van schadelijke stoffen, klinisch getest, allergievrij, dierproefvrij en geurloos. En nog steeds is Bio Sculpture het gezonder alternatief in de nagelverzorging. Het enig verschil is dat er nu zowel flesjes als potjes gel zijn, maar de kwaliteit blijft hoog. Net als andere merken blijft Bio Sculpture haar producten verbeteren en vernieuwen.

De nieuwe Evo2 lente kleuren

De EVO2 collectie zit in een flesje. De kleuren hebben een prachtige glans en zijn wat dunner aan te brengen dan Bio Sculpture Gel. Net als Bio Sculpture Gel is de EVO2 makkelijk af te weken, zodat je nagels niet beschadigd worden door het vijlen.

lente kleuren bio sculpture lente kleuren

 

Carol is een perzik kleur en doet denken aan de bloesem in de lente

Amy is een olijf groen en brengt je "down to earth"

Pipa is een watermeloen roze kleur en is super vrouwelijk.

lente kleuren bio sculpture

 

Dreamers collectie van Bio Sculpture Gel

De lente/zomer collectie van Bio Sculpture Gel heet de dreamers collectie en is geïnspireerd op de kleuren uit de natuur

#223 Aqua Clouds een hemels blauw, prachtig voor deze zomer, geeft je een gevoel alsof je in de wolken bent. Geweldig bij jeans

#224 Wild Orchid een luxe violet, geeft je gelijk het lente gevoel. Levenidg maar tegelijk kalmerend. Krachtig en dromerig tegelijkertijd.

#225 Hazy Forest een mooie blad groene kleur die je verbind met de natuur

#226 Subtle Silhouettes een subtiele kleur die je doet denken aan mooie balletschoentjes mag natuurlijk niet ontbreken aan de Dreamers Collectie.

 

Ben jij met je gezondheid bezig?

Kies je bewust welke producten je gebruikt voor huid, haar en nagelverzorging? Kom langs bij Xandéraa Nailcare & Essential Oils en maak kennis met de producten die we gebruiken. Neem gerust vrijblijvend contact op