Nieuwe nagelverzorgingslijn van Bio Sculpture

ETHOS is de nieuwe nagelverzorgingslijn van Bio Sculpture! Deze lijn is net als de andere producten van Bio Sculpture gericht op de gezondheid van de natuurlijke nagels.
Deze nieuwe lijn bestaat uit acht producten en zitten in de herkenbare fles die het nieuwe uiterlijk van Bio Sculpture vertegenwoordigt. Op elk flesje staat duidelijk het unieke hoofdingrediënt zodat je weet welke producten het beste bij jou nagels passen. Net als alle producten van Bio Sculpture is de ETHOS nagelverzorgingslijn geen dierlijke producten, is vegan en niet op dieren getest!
Ben jij op zoek naar een gezonder alternatief in de nagelverzorging  kom dan langs bij Xandéraa Nailcare!

ETHOS KIWI SCRUB

De nieuwe ETHOS Kiwi Scrub is een speciale scrub met kiwi-aroma, die kan helpen bij het verwijderen van dode nagelcellen. Deze scrub is perfect voor droge nagels en nagelriemen. De kiwi scrub bevat o.a. passievrucht poeder wat ervoor zorgt dat de losse schilfertjes van je nagelplaat verwijderd worden. Naast vitamine C en E bevat de Kiwi Scrub ook ginsengwortelextract, zonnebloem- en zoete amandelolie die de nagels hydrateren en verzorgen. Een geweldig product voor droge nagels en nagelriemen.

 

Ethos Almond Oil

De ETHOS Almond Oil is geschikt voor alle nageltypes. Zoals de naam al zegt ziet er amandelextract in de olie en verder zit er jojoba-, avocado- en vitamine E-olie in. Al deze producten zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen gehydrateerd worden en ook de huid om je nagels in goede conditie blijft.
In plaats van een kwastje bevat de nagelriemolie een druppelaar zodat je de olie makkelijk en hygiënisch aan kan brengen.

ETHOS VITAMIN DOSE

ETHOS heeft een verbeterde formule van de Vitamin Dose gecreëerd die geschikt is voor alle nageltypes. Een combinatie van vitamines zorgt voor verjonging, hydratatie en voeding voor je nagels.
Ginsengwortelextract en vitamine B worden als essentieel beschouwd om de keratinestructuur en het cel metabolisme van de nagel  te behouden
Ook bij de Vitamine Dose zot een kleine druppelaar zodat je het makkelijk op je nagels aanbrengt. gebruik de Vitamine Dose voor dat je de nagellak aanbrengt maar ook als je de nagellak afgehaald hebt.

ETHOS VOLCANIC BASE

ETHOS Volcanic Base is een nagelverharder verrijkt met vulkanisch steenextract om zachte nagels te verstevigen.
Rijk aan pistacheolie, waarvan bekend is dat het zowel de hardheid als de flexibiliteit van de nagel verhoogt is het ideaal voor zachte nagels die zwak en broos zijn met een neiging tot splijting. Gebruik deze base voordat je nagellak aanbrengt.

ETHOS SEAWEED CALCIUM BASE

De ETHOS Seaweed Calcium Base is ideaal voor harde droge en broze nagels. Uit het rode als zeezwierextract bevat de base spoenelemenen zoals magenesium en zink die kunnen helpen de keratinestructuur te versterken, de flexibiliteit te vergroten ende soepelheid van broze nagels te herstellen. De Calcium Base is ideaal als je ribels in je nagel hebt. Wanneer je twee laagjes base op je nagels doet krijg een gladde nagel met een warme gloed.

ETHOS LAVENDER BASE

DE ETHOS Lavender Base is de verbeterde versie van de Lavender Base. Deze base is gericht op het verrijken van zwakke en beschadigde nagels. In de Lavender Base zit rozemarijnextract wat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. De base heeft een mooie licht roze tint en bevat zorgvuldig geselecteerde oliën en ingrediënten die kunnen helpen bij het behandelen en herstellen van gevoelige nagels.
Gebruik de Lavender Base voordat je nagellak aanbrengt of als behandeling voor beschadigde nagels. Wanneer je twee lagen op je nagels aanbrengt werkt het als voedende behandeling en je hebt gelijk een mooie, zachtroze nagelkleur.

ETHOS OXYCOAT

ETHOS Oxycoat is een voedende basis coat met antioxiderede eigenschappen. OxyCoat beschermt de natuurlijke gezonde nagels en kan helpen bij de regeneratie van de cellen van de nagels, terwijl botanische producten de nagel revitaliseren om ze gezond te houden. Gebruik de OxyCoat onder je nagellak. Je kan deze lak ook als top coat gebruiken.

ETHOS MIRROR TOP COAT

De Mirror Top coat is een gladde zijdezachte top coat die de nagellak prachtig laat glanzen. De Mirror top coat is een long lasting top coat.

 

 

Ben jij op zoek naar een gezonder alternatief in de nagelverzorging  kom dan langs bij Xandéraa Nailcare bel of app 06 55105608