Nieuwe producten doTERRA

De niewe producten van dōTERRA  zijn in mei gelanceerd. Waaronder twee prachtige diffusers , celery seed (selderij zaad), citronella, de nieuwe kinderlijn en de harvest spice. De harvest spice is tijdelijk verkrijgbaar.
Wat is een diffuser? Een aroma diffuser heeft een bakje waar je water in kunt doen, met een paar druppels etherische olie. Als je het apparaatje vervolgens aanzet, wordt het water door middel van snelle trillingen omgezet in nevel, die – samen met de geur – door de ruimte wordt verspreid. Door deze werking blijven de moleculen van de etherische olie intact.

Nieuwe producten dōTERRA

Volo diffuser

Deze diffuser heeft een subtiel randje licht en de mogelijkheid om de mist in verschillende standen te zetten!
Op de laagste stand kan hij tot 14 uur doorgaan!!

 • één, drie en zes uur continue
 • 14 uur met interval
 • Bereik tot 28 vierkante meter!
 • Dimmende verlichting op timer
 • Optionele lichtinstellingen: warm of helder

Er zijn witte en zwarte maar wees snel want het is een LTO (limited time order = tijdelijk product)

diffuser

 

Cellery Seed (selderij zaad)

 

Door het gebruik  ( nb al vanaf de 5e eeuwse in China!!!), is cellery seed (selderij zaad) een bekende smaakmaker in diverse gerechten. Verse selderijplanten worden wel drie meter hoog. Ze zijn heldergroen. Selderij staat bekend om een complex, sterk, zoet en kruidig aroma. De plant heeft twee jaar nodig om volledig te rijpen en kleine zaden te produceren. De zaden zijn lichtbruin tot bruin. Dit zaad zijn is primaire bron van essentiële olie, die met behulp van stoomdistillatie wordt geëxtraheerd.

 • Bekend om z‘n zuiverende eigenschappen
 • Bekend om z‘n complexe, sterke, zoete en kruidige geur
 • Een smaakvolle aanvulling op diverse gerechten

Mijn top tip is een heerlijke verse kokos courgette soep. Een druppel erin om verse selderij te vervangen.

Super ook om te gebruiken in een veggiecap als ondersteuning van de natuurlijke ontgiftende werking van de lever.

Ken je medical medium en de celery juice challenge al? Je kunt ook een borrelglaasje water nemen met twee druppels van de celery seed olie. Deze olie is meer dan biologisch en 100% vrij van allerlei bestrijdingsmiddelen etc. Dat risico loopt je wel met verse bleekselderij.

nieuwe producten

 

Citronella

 • Staat bekend om het bevorderen van gelukkige en positieve gevoelens
 • Kan helpen een schone huid te bevorderen
 • Kalmerend voor de huid en de hoofdhuid
 • Een ideale metgezel tijdens het kamperen, wandelen of bij andere activiteiten in de buitenlucht
 • Heeft zuiverende voordelen

We kennen deze geur natuurlijk allemaal van de kaarsen tegen de muggen. Die gebruik je natuurlijk niet meer vanwege de toxische stoffen ;). Dus doe 3-5 druppels citronella in je diffuser. Het is ook een perfecte geur om te mengen met andere oliën en je eigen mix samen te stellen.

Je kunt natuurlijk ook makkelijk een sprayflacon maken met water en citronella (een leeg dōTERRA  flesje, draai daar een spray-dop op en voeg 10 druppels citronella en water toe).

Een andere fijne optie is 1/3 hand- en bodylotion 2/3 water en 10 druppels citronella in een leeg 15ml flesje. (Laten we vooral de spullen die we in huis hebben recyclen!)

Een andere prettige optie (vanwege de zuiverende voordelen) is een paar druppels toevoegen aan je shampoo

Citronella is een olie voor topisch en aromatisch gebruik dus NIET inwendig gebruiken

citronella

HARVEST SPICE (15 ML) – ACTIE BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR

Harvest Spice zit vol met verwarmende, nootachtige aroma's. Deze gepatenteerde blend combineert de zoete en kruidige aroma's van Cassiaschors, Kruidnagel, Nootmuskaat, Kaneel; en het frisse en verkwikkende aroma van Eucalyptus. Hul jezelf in tevredenheid door deze heerlijke blend dagelijks te vernevelen en neem de rijke, aardende aroma's van de Harvest Spice Samen Blend in je op.

harvest spice

 

En dan nog de nieuwe kinderlijn.

Veel essentiële oliën zijn geschikt en heel fijn voor kinderen. Belangrijk is wel dat je ze goed verdunt en dat je goed kijkt welke oliën "zacht" genoeg zijn. Ze mogen niet de huid of luchtwegen irriteren! Daarom is het zo fijn dat dōTERRA een lijn heeft specifiek voor kinderen en mensen met een gevoelige huid.
Ik vertel je hier graag meer over. Je kan altijd contact met me opnemen hoe je de oliën van dōTERRA  kan gebruiken en met korting kan kopen.

kinderlijn

Wil je meer weten over deze nieuwe producten van dōTERRA of hoe je de oliën van dōTERRA  met korting kan kopen neem dan contact met me op. Ik help je graag verder.
Wil je een gratis sample om te proberen of een olie voor je werkt dan kan dat ook