OnGuard essentiële olie blend

OnGuard is een essentiële olie blend die ik altijd bij me heb. Op reis kan je hem in een diffuser gebruiken, in een sprayflesje om de bacteriën tegen te gaan of ik neem een capsule On Guard+ in.

Waar gebruik je de On Guard voor?

  • De On Guard olie ondersteunt je immuunsysteem
  • verhoogt je weerstand,
  • beschermt tegen bacteriën en virussen.

On Guard is een combinatie van dōTERRA’s essentiële oliën; Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn. En ruikt heerlijk

Zoals bij alle Essentiele olie blends van dōTERRA bestaat de On Guard uit 100% essentiële olie zonder synthetische toevoegingen en wordt er alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit essentiële olie. Dit is vooral belangrijk als je met een blend te maken hebben waarin de essentiële olie kaneel verwerkt is.

In de kruidenindustrie worden kaneel en cassia door elkaar gebruikt, maar er is een groot verschil tussen cassia essentiële olie en kaneel essentiële olie en dan is er ook nog een verschil tussen de essentiële olie van de bast en het blad. (Als je kruiden gebruikt wordt echte kaneel wordt vaak vergeleken met kaneel uit Ceylon, terwijl cassia wordt vergeleken met kaneel uit Saigon, China of nep kaneel)

Nu je dat weet let dan goed op wat voor soort essentiële olie je gebruikt en gebruik alleen essentiële olie van goede kwaliteit.

Een paar voorbeelden van hoe je de OnGuard essentiële olie kan gebruiken:

3 druppels in een diffuser
2 druppels in een kleine glazen sprayfles met wat water. Schud voor gebruik
Op de huid

doTERRA heeft meerder producten waar de On Guard essentiële olie in zit:

Ondersteuning van je immuunsysteem:on_guard_products-1024x1000

On Guard+ Soft gels
On Guard Keel pastilles
On Guard Beadlets
On Guard Tandpasta
doTERRA Touch Roll-on

Voor huishoudelijk gebruik:

On Guard Zeep
On Guard schoonmaakmiddel
On Guard wasmiddel

Ik gebruik de On Guard producten graag en vind ze geweldig. Wil je meer weten over deze producten of over doTERRA neem dan contact met me op. Bel 06 55105608 of  mail naar info@xanderaa.nl

on guard essentiële olie blend