On Guard essentiele olie

Het is nu echt herfst! De hoest, verkoudheid en griep spelen weer op. Om me heen hoor ik een hoop mensen die last hebben van hoesten, verkoudheid, bronchitis etc, Wat ben ik dan dankbaar en blij met mijn oliën van doterra. En vooral met deze olie de On Guard!
Ik gebruik deze olie elke dag zodat ik zonder griep, verkoudheid en hoestbuien de herfst en winter door kom.

On Guard

De OnGuard van dōTERRA is een heerlijke opbeurende geur en staat bekend om zijn effectieve manier van het ondersteunen van je immuunsysteem.
De oliën in deze mix zijn onderzocht op hun sterke vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. De On Guard is heerlijk in de diffuser om de lucht te zuiveren en om de lucht in je huis het hele jaar gezond te houden.

Er is een hele lijn van producten waar de OnGuard inzit van wasmiddel tot tandpasta. De OnGuard is ook verkrijgbaar in softgels (dus makkelijk in te nemen) en in keelpastilles. Deze olie helpt je te beschermen tegen virussen en bacteriën en ondersteunt je immuunsysteem

Het is een geweldige desinfecterende olie en je kan heel makkelijk een desinfecteer spray met de olie maken voor onderweg of op vakantie. Ook is er een heerlijke verfrissende hand zeep

De On Guard ondersteunt je bloedsomloop en is een natuurlijke antioxidant

Perfect om op een gezonde manier je huis schoon te maken zonder toxische, schadelijke stoffen. Je kan er de afwas mee doen, de vloer, badkamer en toilet mee schoonmaken. Ik ken geen ander product die dat allemaal kan. Dus voor mij geen nare schadelijke chemicaliën meer.

Een van mijn favoriete manieren om de OnGuard te gebruiken is om elke ochtend een druppel olie onder mijn voeten te smeren. Het helpt om mijn immuunsysteem op peil te houden.

De On Guard is een krachtige samenstelling die je helpt om in je zelf te geloven zodat je op een integere manier voor jezelf op kunt komen in je eigen leven. De On Guard geeft je kracht om nee te zeggen en je grenzen duidelijk aan te geven.

Immuun booster kit

 

on guard essentiele olie
Deze kit is nog vrij nieuw bij doterra. De producten waren al wel los verkrijgbaar, maar nu in een handige kit.
Het woord zegt het al, deze kit is om je immuunsysteem een flinke boost te geven.

Wat zit er in:
Foaming handwash
Natural whitening toothpaste
On guard beatlets
On guard softgels
On guard olie

Allemaal bedoeld om virussen en bacteriën te voorkomen. En dan gaat het om de slechte bacteriën. De goede worden juist ondersteund.

In de On guard beatlets zit een kwart druppel van de On guard olie deze zijn makkelijk mee te nemen in je zak of handtas voor onderweg.
De softgels bevatten meer dan alleen de On guard olie er zit nl. ook de black peper, oregano en melisse in voor een extra boost.

Dan zitten daar ook nog de Lemon en Grapefruit Olie bij

De lemon is lekker in water en is goed om oppervlakten schoon te maken. En bij keelpijn 1 druppel op een theelepeltje honing verzachtend voor de keel.
De Grapefruit is ook lekker in je water en geeft je een energie boost.

Hoe gebruik jij de On Guard graag?

Als je deze olie nog nooit geprobeerd hebt en je zou het graag willen proberen, neem dan contact met me op. We kunnen dan praten over de mogelijkheid dat je een gratis sample krijgt zodat je het zelf kan proberen en zelf de krachtige werking en voordelen van deze oliën te ervaren. Bel of app 06 55105608 of mail naar sandra@xanderaa.nl