Oneindig veel mogelijkheden met Bio Sculpture Gel| Leading nail care

Bio Sculpture Gel| Leading nail care

Behandelingen

Biogel staat, met een 5 sterren scorende nagelbehandeling voor elk nageltype, wereldwijd aan de top in gezonde nagelverzorging

 

5 sterren veiligheid

Bio Sculpture Gel staat wereldwijd aan de top in gezonde nagelverzorging met een 5 sterren scorende behandeling voor elk nageltype. BIOGEL is het ENIGE aangepaste nagel systeem met de mogelijkheid om ELK nagel type te behandelen met een 5 sterren gecertificeerd veilig resultaat.

breekbaar

HERSTELLEN VAN BROZE NAGELS

De Lavender Base is een tolueen en een formaldehyde vrije, multifunctionele conditionerende basis laag dat de  keratine samenperst om zachte nagels sterker te maken.Lavender base is verrijkt met lavendel olie en is een perfecte behandeling voor uitgedroogde, gespleten en zwakke nagels.

nagel scheur

HERSTELLEN VAN SCHEURTJE IN DE NAGEL

Scheurtjes in de nagel en gespleten nagels kunnen met Bio Sculpture Gel makkelijk en mooi gerepareerd worden met zijde en Bio Base Gel, waarna je met de kleuren gel de nagel kan lakken of kan lakken met nagellak.

korte nagels

VERLENGEN VAN KORTE OF AFGEBROKEN NAGELS

Door gebruik te maken van sjablonen en Bio Sculpture Gel worden de nagels op een makkelijke manier verlengd. De verlening ziet er natuurlijk uit,  is stevig en kan op elke gewenste lengte gemaakt worden.  Tips en lijm zijn niet nodig om je nagels te verlengen.

nagel bijten

VERLENGING VAN AFGEBETEN NAGELS

Doordat we gebruik maken van zijde en Bio Base Gel en sjabloon kunnen zelfs heel kort afgebeten nagels verlengd worden. Daarna kies je een kleuren gel voor een mooie verzorgd eind resultaat.

zwakke nagel

VERSTEVIGEN VAN ZWAKKE NAGELS

Zwakke nagels kunnen verstevigd worden met de gels van Bio Sculpture Gel met behoud van de flexibiliteit van je nagels. Of je nagels nu kort, medium of lang zijn voor elke type nagel is er een passende gel.

gezonde nagels

Voor gezonde, natuurlijke mooie nagels kies je voor Bio Sculpture Gel.