Prachtige eigen nagels

Wat een prachtige nagels en dat vinden mijn vaste klanten ook.

Maar bij Xandéraa Nailcare vinden we het beter als we onze eigen nagels naar deze lengte en vorm kunnen laten groeien.

Het is gezonder, praktischer EN is het niet geweldig als je kan zeggen dat het je EIGEN nagels zijn?

In plaats van keiharde Acryl, die je elke 3 weken laat opvullen waarbij gebruik wordt gebruik gemaakt van de elektrische vijl, er veel gevijld moet worden EN vergeet De geur niet. Als je wilt stoppen met de acryl nagels kan je ze uitlaten groeien of je hebt twee andere mogelijkheden; de acryl eraf laten vijlen of in een bakje aceton de acryl af weken. Je houd dan flinter dunne nagels over (Dat is mijn ervaring)

Als je je eigen nagels wilt laten groeien zullen we bij Xandéraa Nailcare nooit je eigen nagels afknippen.

We vijlen alleen de free edge (het uiteinde van je nagel) in model.
Bij je eerste bezoek bespreken wat de mogelijkheden zijn en beslissen we hoe we het gaan doen en beginnen we met een Bio Sculpture Gel overlay (een laagje gel op de natuurlijke nagel) Dit kan naturel of met kleuren gel en als je het leuk vind met nail art. Je nagels zullen er prachtig uit zien tot je volgende afspraak die ongeveer 2 tot 4 weken later zal zijn. Afhankelijk van de groei van je nagels.

Bij je volgende afspraak weken we de nagels af en beschadigen je eigen nagel niet. We vijlen dan je nagels in de gewenste vorm en doen weer een Bio Sculpture Gel overlay met kleur naar jouw keuze.

Ik vraag het je nog een keer zou je het niet geweldig vinden om zelf prachtige nagels te hebben waar mensen graag naar kijken?

Bel voor een afspraak 06 5105608.

Xandéraa Nailcare zit in Amstelveen Noord, net buiten Amsterdam