Tijm essentiële olie

Er is weinig reactie gekomen op mijn vorige post. Zowel op Instagram als op Facebook is in de statistieken te zien dat de post ook niet veel mensen bereikt heeft.

Ik heb dus zelf een olie uitgekozen en dat is de Tijm . Waarom tijm? Omdat ik hem vorige week ineens weer ging gebruiken. Vorige week voelde ik een beginnende ontsteking aan mijn grote teen. In eerste instantie had ik de DeepBlue opgedaan, maar die werkte niet echt. Hij gaf wel wat verlichting maar niet genoeg. Toen “sprong” ineens de tijm uit mijn olie tas. Niet letterlijk natuurlijk maar toch. Ik herinnerde me dat toen dr Hill in Amsterdam was hij verteld had dat de tijm essentiële olie net als de oregano,ontzetten goed is voor je immuunsysteem  En dus ben ik de tijm gaan gebruiken en binnen twee dagen was de ontsteking weg! Hoe mooi is dat.

essentiële olie in de keuken

We kennen allemaal wel de tijm in de keuken vooral in Franse en Italiaanse recepten word tijm vaak gebruikt. Als keukenkruid levert tijm verrassende gezondheidsvoordelen op. Het is bloedzuiverend, maagversterkend en kan griepverschijnselen tegengaan. Tijm wordt veel tegen hoesten ingezet. Maar ook bij luchtweginfecties, spijsverteringsproblemen, huidinfecties en -irritaties en bij vermoeidheid.

schoonmaken met essentiële olie

Maar wist je ook dat je tijm essentiële olie kan gebruiken in schoonmaakproducten. De krachtige eigenschappen van tijmolie zijn veel krachtiger dan de synthetische schoonmaakmiddelen. In schoonmaakproducten kan je tijm goed combineren met Melaleuca en Lemon olie. Maar ook in de zeep is het een veel voorkomende olie.

emoties en essentiële olie

Op emotioneel gebied is tijm ook een heel krachtig reinigende olie en helpt je om oude negatieve emoties, zoals haat, woede, wrok en verbittering te laten verdwijnen. Tijm leert je om los te laten en verder te gaan. Tijm transformeert haat en boosheid naar liefde en vergeving. De oliën die je daarbij ook kunnen ondersteunen zijn Geranium, Forgive, Cardemon, Cypress en Oregano.

Heb je nog geen kortingsaccount, wil je meer weten of essentiële olie en hoe je kan ze kan gebruiken, neem dan contact met me op via 06 55105608 of info@xanderaa.nl 😃 Ik help je graag verder💕