Tips voor mooie nagels op je trouwdag

Je handen en nagels krijgen een hoop aandacht als je gaat trouwen. Iedereen wil graag de ring  zien. Er worden foto’s genomen van jullie handen, foto’s van het boeket en laten we niet vergeten het moment waarop de ring om je vinger wordt geschoven.

Ik weet zeker dat je je handen en nagels er op zijn best wilt laten uitzien op deze speciale momenten. Geen korte afgekloven nagels, afbladderende nagellak of droge nagelriemen. Hier zijn een paar tips om je nagels in orde te krijgen voor je speciale dag.

Stap over op gel

Er is niets zo frustrerend als dat je je nagels hebt laten groeien en dat ze dan gaan schilferen en afbreken bij het minst geringste, zodat je nagels korter moet vijlen. In plaats van je nagels te lakken en nagelversteviger te gebruiken kan je kiezen voor Bio Sculpture Gel. Bio Sculpture Gel helpt je nagels gezond te laten groeien; door 3-5 weken mooi en glanzend te blijven zitten (veel langer dan gewone nagellak) Bio Sculpture Gel  vervaagt niet en bladert niet af.

 

Verzorging van je nagelriemen en handen

Om er voor te zorgen dat je handen er net zo goed uitzien als de rest van je lichaam op de grote dag gebruik elke avond voordat je naar bed gaat een verzorgende handcrème en nagelriem olie, om ze gezond en soepel te houden.