NYFW Trends Herfst 2015

Mode trends gezien op de NYFW nu ook op nagels

Goed verzorgde nagels en handen worden gelukkig steeds belangrijker. Op straat zie je steeds meer vrouwen met leuke kleurtjes op de nagels, zowel op handen als op voeten. Het wordt steeds normaler om je nagels, handen en voeten professioneel te laten verzorgen.

Nail art

New York Fashion Week

Gel

Ook op de catwalk zie je dat de nagels van de modellen gematcht worden met de kleding, niet alleen de kleur maar ook met prints. Met nail art heb je eindeloos veel mogelijkheden. Nail art kan simpel met glitters of een steentje. Je kan kleuren laten verlopen, maar ook met contrasten werken. En natuurlijk niet te vergeten bloemen, strepen en zelf schilderijtjes op je nagels maken.

NYFW nailart

Gellak

Bij xandéraa Nailcare wordt veel nail art gedaan. Sandra heeft verschillende nail art cursussen in Nederland en Amerika gevolgd en nu volgt ze een Japanse nailart cursus. Wil je kennis maken met japanse nail art, de nieuwste trends enmet de producten waar Xandéraa Nailcare mee werkt. Kom  vrijblijvend langs of maak een afspraak; 06 55105608

nail art NYFW

 

Bio Sculpture Gel en Gel II manicure, de gel en gellak waar Xandéraa Nailcare meer werkt zijn hypo-allergeen en dierproefvrij. De producten bevatten verzorgende ingrediënten die je nagels gezond houden en bevatten geen schadelijke stoffen.
Bio Sculpture Gel is klinisch getest en heeft een 5 sterren veiligheidscertificaat.