Valentijn Cadeau Ideeen

Vind jij het ieder jaar weer een probleem om een origineel Valentijn cadeau te vinden? Dan heb ik de oplossing voor je! Geef een heerlijke aromatouch massage cadeau. Dit is een heerlijk ontspannende aromatherapie massage waarbij met 8 essentiële oliën je hoofd, rug en voeten worden gemasseerd.Kijk hier als je meer wilt weten over de aroma toch massage techniek en welke oliën er voor worden gebruikt.

Speciaal voor Valentijn hebben we een speciale aanbieding: Geef je een massage cadeau dan krijg je 10% korting op je eigen behandeling! Deze aanbieding is de hele maand februari geldig. Boek via 06 55105608 of klik hier

Ben je op zoek naar een origineel Valentijn cadeau?

Natuurlijke kan je je Valentijn ook zelf een massage geven met de heerlijke producten uit de dōTERRA Spa lijn. Of kan je je Valentijn verassen met de producten van dōTERRA.
De producten van dōTERRA zijn 100% natuurlijk, zuiver en bevatten therapeutische oliën. Hier een paar voorbeelden maar kom gerust langs om te kijken wat we nog meer voor producten verkopen.

valentijn cadeau

dōTERRA Body Butter

doTERRA® Spa Replenishing Body Butter is een zalige rijke crème die heerlijk ruikt, Er zitten verschillende huidverzorgende oliën en boter in. De oliën die erin zitten zijn Wilde Sinaasappel, Douglas Fir en Frankincense.
Deze body butter gebruik je vooral als je een extra droge huid hebt en op gevoelige plekken zoals handen, voeten, ellebogen, etc.

 

valentijn cadeau

dōTERRA Body Scrub

Een goede body scrub is voor elke vrouw onmisbaar. doTERRA® Spa Exfoliating Body Scrub verwijderd dode huidcellen en laat je huid stralen. De wilde sinaasappel, grapefruit en gember essentiële oliën geven de scrub de heerlijk geur.
Ideaal voor droge handen en voeten en voor een droge winter huid

dōTERRA Hand Lotion

doTERRA® Spa Citrus Bliss® Hand Lotion is geweldig!  De basis bestaat uit zonnebloem en macadamia olie daaraan  is de heerlijke Citrus Bliss essentiële olie blend toegevoegd. Het is een zachte, voedende, snel intrekkende lotion.  Als je nog nooit de Citrus Bliss van dōTERRA  hebt geroken, stel je dan voor dat je door citrus boomgaard loopt. Het ruikt fantastisch en je voelt je alsof je op vakantie bent.

Citrus Bliss is een van mijn favoriete geuren en bevat essential oils zoals Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Tangerine, Clementine, en Vanilla.

 

valentijn cadeau

Voor meer informatie en afspraken bel 06-55105608 of via www.xanderaa.nl/contact/