van 9 t/m 12 mei staat Xanderaa Nailcare op de Amsterdam Golf Show

Ladies First

Ladies First

Hoewel de interesse voor vrouwengolf pas na de tweede wereld oorlog echt doorbrak, groeide het vrouwengolf met het mannengolf mee. Anno 2013 zijn vrouwen dan ook niet meer weg te denken van de golfbaan. En ook op de baan wilt u er verzorgd uitzien. Daarom lanceert Amsterdam Golf Show een unieke beleving speciaal voor de bewuste vrouw: Ladies First! Een treatment op hoog niveau met cosmetica, nailcare, hairstyling, accessoires, en massages, verzorgd door een professional hostess van Host-Ess.

Na een clinic op de Amsterdam Golf Show is een fijne stoelmassage van Ron Wijk Massagepraktijk en BCM Leiden een welkome afleiding. Laat u verwennen door Oriflame Cosmetics met een mooie make-up, krijg professioneel huidadvies van schoonheidsinstituut Believe in Beauty en geef uw nagels een treatment bij Xandéraa Nailcare. De professionals van Cosmo Hairstyling vertellen u graag alles over de nieuwe looks van komende zomer.

Voor de laatste trends op het gebied van styling en accessoires biedt My Own Style een luxueus aanbod en Carat23 showt u de mooiste tassen en sjaals.

Amsterdam Golf Show 2013
Date: 9, 10, 11 en 12 mei 2013
Place: Golfcentrum Amsteldijk | Ringdijk Bovenkerker Polder 4 te Amstelveen
Time: 10:00 - 18:00 h.