Welke kleur past bij jouw huidskleur?

BIO SIGN

Het is 2015 en dit jaar vieren we over de hele wereld de caleidoscoop van huidskleur. Bio Sculpture® wil je aanmoedigen om te zorgen voor je unieke huidtype. Hou je natuurlijke toon, pronk met die sproeten of mooie plekjes en omarm je eigen mooie huidskleur en maak het af met de juiste NAGEL KLEUR .

COLOUR-SKINTONE

Er zijn geen regels als het gaat om kleur, hoewel bepaalde kleuren beter passen bij een  bepaalde huidskleur dan andere.

Hoe bepaal je welke kant van het kleurenwiel je huidskleur zal verfraaien:

Bij sommige huidskleuren passen zowat elke kleur. Voor de rest van ons, bij sommige mensen heeft de huid  een goud / gele ondertoon, terwijl anderen een blauw / roze ondertoon hebben. Bekijk uw pols. Als de aderen blauwachtig zijn, heb je een 'cool / oceaan' teint. Als ze groenachtige zijn, heb je een 'warme / aarde' teint. Deze specifieke ondertoon zal helpen bij het bepalen van de kleuren die het beste bij je passen. Een andere manier om te analyseren, is een rood-oranje sjaal om je nek draperen. Analyseer je gezicht. Drapeer dan een rood-paarse sjaal en vergelijk de twee. Bij sommige mensen staat ze allebei, maar de meeste zullen zeker in, hetzij de 'cool / ocean'- of' warme / aarde 'teint categorie vallen. Dezelfde test kan worden gedaan met behulp van een geel-groen en blauw-groene sjaal.

kleuren waaier

 

Huidskleur tips:

bleke/lichte huidtinten

Blijf bij donkere kleuren die de huid contrasteren - wit en lichte kleuren kunnen vaal overkomen.

Olijf/ Medium huidtinten

Ga of voor licht of voor donker. Wees voorzichtig met bruin, geel of groene ondertonen. Het zou kunnen je huid gelig kunnen doen  lijken.

Donkere huidskleur

Vrijwel elke kleur kunnen! Wees voorzichtig met te lichte, te wit of te donker / zwarte kleuren.

Omdat alle huidskleuren anders zijn, kan je deze tips als richtlijn gebruiken maar stop nooit met het experimenteren met KLEUREN!

 

BIO SIGN