Zo ga je de griep te lijf!

Probeer jij je zelf en je gezin gezond te houden? Toch ben je ben moe,  heb je spierpijn, hoofdpijn keelpijn en een loopneus en wie weet ook nog wel koorts. dan kan het zijn dat je de griep hebt.

Elke winter krijgt een op de tien mensen griep. Griep wordt veroorzaakt door het influenza virus en duurt 3-5 dagen, maar je kan je nog dagen lusteloos en moe voelen. Nog steeds bestaat er veel verwarring tussen griep en verkoudheid. Zowel griep als verkoudheid worden veroorzaakt door een virus maar bij griep heb je koorts en spierpijn.

Het virus dat griep veroorzaakt wordt verspreid door hoesten, praten en aanraking. Je kan er dus eigenlijk weinig aandoen. Maar mensen met een goede weerstand zijn minder vatbaar voor het griepvirus. Zorg deze winter dus extra goed voor je weerstand!

Hoe krijg je een goede weerstand?

Een goede weerstand bereik je met een gezonde levensstijl. Dat betekent gezond eten, genoeg bewegen, voldoende slapen en het verminderen van gifstoffen in je lichaam en je omgeving. De essentiële oliën van doTERRA kunnen je hierbij goed helpen. Zie hieronder een aantal voorbeelden

De essentiële oliën helpen je weerstand te verhogen.

De On Guard olie van doTERRA is speciaal samengesteld om je natuurlijke weerstand te ondersteunen. Deze olie blend beschermt je tegen virussen en bacteriën, is ontsmettend en heeft een heerlijke geur.

Essentiële oliën die je ademhaling ondersteunt.

Breath en Peppermint zijn beide oliën die de luchtwegen en sinussen openen, verzachten de problemen bij griep en verkoudheid en verminderen het hoesten.

Je krijgt meer energie door de geur van essentiële oliën.

Essentiële oliën werken ook op je hormonen en hersenen waardoor je meer energie krijgt en gelukkiger wordt. Lavendel werkt kalmerend, bevordert een goede nachtrust  en is antibacterieel

Essentiële oliën maakt gelukkiger.

Onderzoek heeft aangetoond dat geuren je gelukkiger maken. Lemon, wilde sinaasappel, Bergamot en andere citrus oliën zorgen voor een vrolijk, blij gevoel.
Lemon gaat bacteriën en virussen tegen en verzacht de keel.

Zo kan ik je nog veel meer vertellen over wat essentiële oliën voor je gezondheid kunnen doen. Ik heb het hier over de essentiële oliën van doTERRA, waarvan ik weet dat ze wetenschappelijk onderzocht zijn en worden en dat de oliën therapeutisch zijn.

griep

De griep kan je dus goed te lijf gaan met essentiële oliën van doTERRA. We hebben een mooi pakket samengesteld met 10 essentiële oliën en een diffuser, de HOME ESSENTIALS KIT. Wil je weten hoe je deze kit of andere oliën van doTERRA op een voordelige manier kan bestellen, neem dan contact met me op. 06 55105608 of mail naar info@xanderaa.nl Ik help je graag verder.

Elke week zijn er gratis informatie avonden en workshops waar we je meer vertellen over de oliën en hoe je ze kan gebruiken bij specifieke klachten.

essentiële oliën van doterra