Over
Nagelstudio Xandéraa Nailcare

Xandéraa Nailcare is een nagelstudio waar gezonde nagels prioriteit zijn.
Mooie nagels zijn niet per definitie lange nagels. Goed verzorgde handen en nagels die mooi in vorm gevijld zijn, zijn je visite kaartje.

Sandra Koning, eigenaresse van Xandéraa Nailcare

Xandéraa Nailcare is opgericht in 2005

Xandéraa Nailcare werkt met producten die een gezonder alternatief in de nagelverzorging zijn. De producten zijn geurloos, hypoallergeen en dierproefvrij. De gel (Bio Sculpture Gel) en gellak ( EVO) zijn afweekbaar, waardoor er minder gevijld hoeft te worden.

Sandra Koning, eigenaresse van Xandéraa Nailcare, werkt sinds 2005 in de nagel branche. Sandra heeft verschillende opleidingen op nagel gebied gevolgd en volgt nog steeds regelmatig cursussen in Nederland en in Amerika om up to date te blijven.
Nailart is de nieuwe trend in de nagelbranche. Sandra heeft verschillende nailart cursussen gevolgd, zowel in Nederland als in Amerika. Een aantal jaren geleden kreeg ze steeds meer interesse in Japanse nailart. Veel heeft ze geleerd van collega’s uit Amerika en Japanse Nailart tijdschriften. Tevens heeft ze van verschillende  Japanse nagelstylistes, die wekelijks online cursussen gaven de nieuwste trends uit Japan geleerd.

Xandéraa Nailcare is gespecialiceerd in…

Nagelstudio voor Bio Sculpture Gel nagels

Bio Sculpture Gel

De Bio Sculpture Gel kan gebruikt worden op natuurlijke nagels,verlengingen en tips. De populariteit van Bio Sculpture is te danken aan de vele unieke voordelen.

Zijdeverlenging met Bio Sculpture Gel is de meest natuurlijke manier van nagelverlenging (geen chemische lijm en tips).

Lees verder…

Nagelstudio voor Nail-Art

Nail-Art

Nail-art is versiering van de nagels met kleuren, glitters, steentjes en figuren. Zo kun je je nagels een andere look geven. Leuk voor een feest of een speciale gelegenheid, maar ook voor iedere dag is nail-art leuk.

Nail-art kan zowel op de kunst- als op de natuurlijke nagel.

Lees verder…

Nagelstudio voor gellak nagellak

Gellak

Gellak is een nagellak die onder de LED lamp uithardt. Gellak wordt net zo opgebracht als gewone nagellak maar hard uit onder de LED lamp. Dat scheelt een hoop wachttijd met drogen en geen beschadiging van de kleur.

Gellak is ook bekend als gel polish of soak off gel.

Lees verder…